VOZAČI, POZOR! / Procurile nove cijene goriva: Od utorka dizel jeftiniji, a evo kolika bi trebala biti cijena benzina

Image
Foto: Profimedia

Konačni obračun bi trebao biti gotov sutra

3.11.2023.
12:00
Profimedia
VOYO logo

Cijena benzina od idućeg utorka trebala bi ostati ista, dok će dizel pojeftiniti za četiri centa po litri, iako bi konačni obračun trebao biti gotov sutra, neslužbeno doznaje Danas.hr RTL-a. Nova cijena dizela trebala bi biti 1, 52 eura, a benzin ostati na 1,46 eura.

Treći je to put u posljednjih mjesec dana da dizel pojeftinjuje dok se benzin zadržao na cijeni koja je na snazi od 23. listopada. U skladu je to s najavom ministra gospodarstva Davora Filipovića koji je u središnjoj informativnoj emisiji RTL-u Danas prošlog utorka kazao da će dizel pojeftiniti, ako u međuvremenu ne bude iznenadih šokova na mediteranskom tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako pogledate cijene kakve su bile na mediteranskom tržištu prošli tjedan i prva dva dana ovog tjedna, i da se danas utvrđuje cijena, cijena dizela bi pala za četiri centa, a cijena benzina bi ostala nepromijenjena. Za vidjeti je kako će biti trgovanje danas i do kraja tjedna. Kako stvari stoje sada, ako ne bude nekakvih iznenadnih šokova, dizel bi trebao zasigurno pojeftiniti", rekao je Filipović.

POGLEDAJTE VIDEO: Filipović u RTL-u Danas otkrio hoće li dizel idući tjedan pojeftiniti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo