Zaboravili je / Probudila se u praznom avionu: Svi se iskrcali osim nje! 'Još uvijek imam noćne more'

Image
Foto: shutterstock

Opisala je da se probudila "oko ponoći (nekoliko sati nakon slijetanja zrakoplova) u potpunom mraku i u hladnoj kabini"

24.6.2019.
12:28
shutterstock
VOYO logo

Uprava zrakoplovne tvrtke Air Canade priopćila je da istražuje slučaj o tomu kako je posada u kabini aviona ostavila putnicu koja je ondje ostala nakon slijetanja jer je zaspala.

Naime, nakon slijetanja u zračnu luku Toronto, jedna se putnica probudila sama u kabini zrakoplova u potpunome mraku, prenosi BBC. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislila sam da sam ružno sanjala. I sama se pitam kako se to dogodilo", napisala je Tiffani Adams 9. lipnja u poruci na Facebooku.

Zaboravili ju

Opisala je da se probudila "oko ponoći (nekoliko sati nakon slijetanja zrakoplova) u potpunom mraku i u hladnoj kabini". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je pokušala telefonom pozvati prijateljicu Deannu Dale, no mobitel se ugasio nakon manje od minute razgovora.

Baterija se ispraznila, a u kabini zrakoplova nije bilo struje da ga ponovno napuni. To ju je još više preplašilo, pa je u pilotskoj kabini potražila talkie-walkie. Kad ga je pronašla ustanovila je da ni taj uređaj ne funkcionira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Nesretna se putnica potom dosjetila da bi mogla iskoristiti baterijsku svjetiljku pronađenu u kabini te je počela slati SOS signale uključujući i isključujući svjetiljku. No ni to nitko nije zamijetio. Na kraju je uspjela otvoriti vrata pilotske kabine i pozvati pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je njezina prijateljica Deanna Dale nazvala Zračnu luku Toronto Pearson te ih obavijestila o tomu da je u zrakoplovu ostala jedna putnica.

Tiffani Adams 'pronašao' je transportni radnik koji vozi kolica s prtljagom te joj je pomogao da izađe iz aviona. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adams je kazala i da su joj iz Air Canade po dolasku u zgradu zračne luke ponudili prijevoz limuzinom i noćenje u hotelu, što je odbila, želeći se što prije vratiti kući.

Novinarima je kazala da još uvijek ima noćne more i poteškoće sa spavanjem. "Jedva zaspim, a i kad zaspim budim se u strahu da sam zaključana u nekom mračnom prostoru", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrakoplovna tvrtka više se puta ispričala putnici za propust te obećala da će istražiti slučaj.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo