Objava na Facebooku / Problemi u stranci: Raspao se istarski ogranak Živog zida?

Image
Foto: Živi zid Istra

Sinčić je na izvanrednoj press konferenciji izjavio da je on taj koji će ići u Europski parlament te da je suspendirao Branimira Bunjca

5.6.2019.
20:46
Živi zid Istra
VOYO logo

"ŽIVI ZID ISTRA obustavlja političko djelovanje do razrješenja pitanja unutar središnjeg odbora stranke", objavili su na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su objavili prije nekoliko sati, a nakon što su se mediji raspisali o tome da se istarski ogranak Živog zida raspao, na svom su Facebook profilu objavili drugu vijest. 

"Mi u istarskom ŽZ-u nismo upoznati s ovom informacijom. Bogu hvala da imamo medije od kojih možemo učiti o sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo nas tu smo, svi na broju. Nama čak niti ne treba središnjica da bi nastavili raditi ono što su nam građani povjerili. Imamo najbolju koordinatoricu, odlične vijećnike i podršku radišnih članova.

Svi za jednoga, jedan za sve", stoji na njihovom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, predsjednik Živog zidaIvan Vilibor Sinčićjučer je na izvanrednoj press konferenciji izjavio da je on taj koji će ići u Europski parlament te da je suspendirao Branimira Bunjca jer se nije držao predizborne strategije i dogovora da nitko od saborskih zastupnika ne ide u Europski parlament, to jest da se profiliraju i rotiraju novi ljudi.

"To je bio dogovor, tako je bila složena i lista, tako je rađena kampanja. Međutim, dogodilo se da je kolega Bunjac prekršio taj dogovor. Bunjac sebe vidi u Europskom parlamentu", rekao je Sinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon konferencije u medijima se pojavila snimka na kojoj se vidi kako se Bunjac svađa s međunarodnim tajnikom stranke Dominikom Vuletićem.

Nekoliko sati kasnije na Facebooku se oglasio Ivan Pernar te postavio ultimatum Sinčiću: "Ako se Bunjac izbaci, odlazim iz stranke". Pernar je kazao kako je sada sve na Vladimiri Palfi, inače supruzi šefa stranke Sinčića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bunjac je, kako neslužbeno doznajemo, tražio odlazak u Bruxelles na pola godine iz privatnih razloga.

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo