moraju se usuglasiti / Problemi između dvojice ministara zbog trošarina na alkohol i cigarete? 'Ne možemo se baš u svemu složiti'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Tvrdnju ministra Kujundžića da podizanje trošarina ne ovisi samo o jednom ministru komentirao je Zdravko Marić

26.7.2018.
10:40
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ministar zdravstva Milan Kujundžić uoči sjednice Vlade komentirao je odbijenicu ministra financija vezanu uz podizanje trošarina na alkohol i cigarete. "Nije to stvar jednog ministra, bilo kojeg. To je stvar nacije, dakle vi Hrvati ćete odlučiti što želite", kazao je Kujundžić i istaknuo da se radi o mjerama koje je potrebno poduzeti za zdravlje i demografsku obnovu. 

Njegovu tvrdnju da podizanje trošarina ne ovisi samo o jednom ministru komentirao je ministar financija Zdravko Marić. "Nisam ja jedini član Vlade. Više nas je, tu je i predsjednik Vlade, svi skupa ćemo oko toga sjesti i razgovarati", kazao je Marić i poručio kako će sve biti u redu te da se ne radi o nesuglasju s ministrom Kujundžićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ministar Kujundžić i ja dobro surađujemo na velikom broju pitanja. Ne možemo se baš u svemu složiti, ali ponavljam još jednom nismo samo nas dvojica ministri u Vladi, ima nas dosta, naravno tu je i predsjednik Vlade i naravno mi kao kolektiv", kazao je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo