DIRTY TRIP U ATTACKU / Prljavo putovanje kroz razne glazbene dimenzije

Image

Bratski kolektivi Dirty Beatz i Trip to Zion 21. studenog u Zagreb dovode jungle majstora Krak In Duba u kombinaciji s londonskim svestranim izvođačem Demolition Manom aka Ras Demo.

18.11.2014.
19:01
VOYO logo

Bratski kolektivi Dirty Beatz i Trip to Zion 21. studenog u Zagreb dovode jungle majstora Krak In Duba u kombinaciji s londonskim svestranim izvođačem Demolition Manom aka Ras Demo koji će svojim lirikama pomesti plesni podij Attacka!

Za mračniju stranu ove večeri zadužen je Dirty Beatz kolektiv u Grey Roomu, a njihovi predstavnici Tekitoka, Leeks, Kula i Matz zadovoljiti će vaša profinjena čulna osjetila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krak In Dub već je dobro poznat zagrebačkoj publici, a možemo ga nazvati jednim od pionira jungle pokreta u Francuskoj, posvećen roots, reggae i jungle glazbi. Ovaj jungle i ruba a dub majstor član je Fogata Sounds labela od 2009. godine. Radio je s jamajkanskim legendama kao što su Capleton i Alborosie. Trudi se zabilježiti originalni slobodni duh jungle glazbe s roots korijenima i dušom reggaea i taj zvuk širi po plesnim podijima na svojim nastupima od Južne Amerike do istočne Europe inspirirajući cijelu novu generaciju da prigrli pokret jungle glazbe.

S Krak In Dubom u paketu stiže i poznati MC Demolition Man aka Ras Demo. Ovaj pjevač, MC, inženjer zvuka, tekstopisac i producent rođen je u Hackneyu, u istočnom Londonu. Jednom rječju, svestran. Svoju karijeru započeo je davnih devedesetih kada je otišao na trodnevnu turneju s Bounty Killer, Lady Patra, Roundhead i Ninjakidom. Narednih 10 godina karijera mu uzastopno raste, a imao je čast nastupati s mnogim eminentnim glazbenim imenima iz reggae domene, dok 2006. godine putuje na Jamajku na snimanje u legendarnom studiju  King Jammya. Ljubav i energija osjeti se kroz njegove tekstove i zvuku u glazbi koju izvodi. Na putu da bude doista prepoznat i cijenjen u glazbenoj industriji, uspio je isključivo svojom pozitivnom energijom i odlučnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite ovo "prljavo putovanje" kroz razne glazbene dimenzije za koje ćete morati izdvojiti 35 kuna do ponoći, odnosno 45 kn nakon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo