Prljavi toaleti, sarma u džepu i 70 intervencija Hitne!

Dok su se Osječani koji su 2011.

4.1.2011.
16:39
VOYO logo

Prevelika gužva, prljavi i ljepljivi podovi s ostacima hrane, "natopljeni" toaleti, hrpe plastičnih čaša i nedovoljno hrane. Riječi su to kojima se može opisati izgled nekih mjesta nakon dočeka Nove godine u Osijeku.

"Dala sam 180 kuna (u pretprodaji za djevojke) i ostala gladna i žedna. Smrznula sam se čekajući, a kad sam ušla, gužva je bila strašna, sve je bilo prljavo", riječi su Osječanke koja je 2011. dočekala u centru Esseker. Njeni sugrađani, koji su u Essekeru također proveli noć, kritiziraju organizaciju po raznim internetskim portalima navodeći kako su prevareni, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čekanja na zimi opravdavali pravilima

Da je bila gužva potvrđuje i sam organizator Dario Mađar.

"Dobili smo uputu najmodavca da smijemo koristiti samo jedan ulaz, a prema policijskim uputama morali smo provjeriti sve koji ulaze, što je stvorilo gužvu. Dodamo li tome činjenicu da je nekoliko dana prije kod izvjesne Ivone pronađeno 160 krivotvorenih ulaznica, opravdano smo kontrolirali ulaz."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok njegova gošća tvrdi da je ostala i gladna i žedna, Mađar navodi kako je hrana bila postavljena na 40 metara dugim stolovima te da su gosti hranu trpali i u džepove, o čemu svjedoči i snimka videonadzora po kojoj je u džepovima završila čak i sarma. U Essekeru je i Hitna pomoć intervenirala nevjerojatnih 70-ak puta.

"Više se ovakvi prizori neće dogoditi. Kad je pića i hrane u izobilju, onda se i dogodi ovo što se u nas zbilo, a da mi tu nismo krivi. Ispričavamo se svima i dogodine će organizacija u Essekeru sigurno biti drukčija", kazao je Mađar za Glas. No, novogodišnji provod koji je on organizirao nije bio jedini koji je kritiziran u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 230 kuna kući se vratili gladni i prljavi

Glas Slavonije piše kako su se oni koji su Novu godinu slavili u Planu B ljutili zbog prevelike gužve, zagušljivosti, čekanja na ulazak te naposljetku i zbog toga što su se morali boriti za hranu i piće.

Roditelji koji su za doček svog djeteta u Gradskom vrtu izdvojili 230 kuna također su nezadovoljni. I oni se žale na nedostatak hrane i na to što su im se djeca kući vratila prljava i blatnjava. Nikola Mravinac, koji je organizirao taj doček, tvrdi da je hrane bilo sve do 2.30 sati, a da uništene slavine u toaletima nisu bile dovoljno pričvršćene. Za prljav pod okrivljuje posjetitelje, koji su također, kaže, krivi jer su svi došli u isto vrijeme pa su 45 minuta čekali na ulazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201101010007006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo