PRIVEDEN MUŠKARAC U DOMU NA SAVI: / Ušao je u paviljon i snimao po kupaonicama, studentica na fejsu upozorila na njega

Image

Policija je privela muškarca koji je u studentskom domu Stjepan Radić pokušao snimati unutar kupaonica doma.

4.10.2017.
12:32
VOYO logo

Srećom, zaštitari su reagirali dovoljno brzo pa je nepoznati muškarac koji je pokušao snimati aktivnosti unutar doma na Savi priveden, javlja Studentski.hr.

Zaštitari ga zadržali do dolaska policije

Da netko snima u kupaonicama, stanare na Savi obavijestila je jedna studentica koja također tamo stanuje, a to je napisala u Facebook grupi doma. Rekla je da treba zatvarati požarna vrata, a u ovakvoj situaciji nazvati portu, čiji se broj telefona nalazi na vratima svakog polukata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Predstavnica Domskog odbora kontaktirala me oko 20 sati i obavijestila o dotičnom muškarcu, a nakon toga su ga domski zaštitari pronašli i zadržali do dolaska policije', rekao je upravitelj doma, Boženko Ćosić, koji je također savjetovao studentima da kontaktiraju portu i upravu u slučaju bilo kakve potencijalne opasnosti, kako se ovakve situacije ne bi ponavljale.

Nemoguće je kontrolirati tko sve ulazi u paviljone

Naime, u studentskom domu na Savi pojedine se prostorije, poput kupaonica, dijele. Tako kupaonice na katu koristi mnogo ljudi pa je moguće da se tu nađe i poneki slučajni prolaznik koji nije stanar doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je iskoristio i ovaj 27-godišnjak koji je snimao po domskim kupaonicama. Upravitelj kaže da je gotovo nemoguće uspostaviti kontrolu ulaska u zgrade doma jer u njemu živi velik broj studenata, a kako je i privedeni muškarac mlad, lako ga je zamijeniti za stanara studentskog doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo