PRIVEDEN JEDAN O ČELNIKA FORTENOVE GRUPE: / Zbog nasilja u obitelji ne smije prići supruzi, a i novčano je kažnjen

Image

Uhićen je ugledni gospodarstvenik i jedan od čelnih ljudi Fortenove zbog nasilja u obitelji

5.2.2021.
21:52
VOYO logo

Da je prošlog tjedna zbog nasilja u obitelji priveden Miodrag Borojević (51), zamjenik predsjednika Upravnog odbora i neizvršni direktor Fortenova grupe (bivši Agrokor), potvrdio je za 24sata MUP.

Ophodnja 6. policijske postaje 31. siječnja je intervenirala u obiteljskom stanu u zagrebačkom Središću. Borojević je priveden i preventivno zadržan, a dan kasnije prepraćen je kod nadležnog suca, koji ga je proglasio krivim, novčano kaznio i uveo mjeru zabrane pristupa supruzi te je potom pušten na slobodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vodećim mjestima

Borojević je predsjednik ili zamjenik predsjednika nadzornih odbora niza jakih tvrtki u portfelju Fortenova grupe, poput Agrolagune, Belja, Tiska, Vupika, PIK-a Vinkovci, Konzuma itd., prema podacima s web stranice Poslovna Hrvatska. Prije ulaska u Upravu bio je izvršni direktor tvrtke REWE Italija, a onda je u Kauflandu, hipermarketskom lancu, nadgledao poslovanje u Rumunjskoj, Hrvatskoj, Bugarskoj, Slovačkoj i Češkoj. Zadnja funkcija prije Fortenove bila mu je ona predsjednika Uprave ruske O’KEY grupe, trgovinskog lanca iz Sankt Peterburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo