SINONIM ZA NAJBOLJI PROVOD / Pripremite se na odlazak na more i Ultra Music Festival!

Image

Svi znamo da je hrvatska obala najpopularnija ljetna europska destinacija za odmor, no jeste li znali da je konačno postala i sinonim za najbolji provod?

3.7.2013.
15:35
VOYO logo

U subotu 6. srpnja od 22:40 sati u trajanju od sat vremena na RTL2 moći ćemo pogledati glazbeni dokumentarac u produkciji UMF Films pod nazivom 'Ultra Music Festival: Can U Feel It'. Autor i redatelj Charly Friedrich a.k.a. Final Kid prenio je iskustvo kultnog miamijskog festivala iz 2011. kroz viziju utjecajnih i najpopularnijih DJ-a današnjice!

Svi znamo da je hrvatska obala najpopularnija ljetna europska destinacija za odmor, no jeste li znali da je konačno postala i sinonim za najbolji provod? Zaljubljenici elektronske glazbe svake godine od početka srpnja do sredine rujna mogu uživati u najboljim festivalima svijeta, koji se nižu jedan za drugim. Ako išta značite u svijetu elektronske glazbe, put će vas dovesti pred DJ pult jednog od tih vrhunskih festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine, već sada impresivnu nizu pridružio se najveći i najspektakularniji svjetski festival elektronske glazbe! Vodeći festival u svijetu glazbenih plesnih evenata - Ultra Music Festival, ove godine za svoj novi europski dom izabrao je Hrvatsku! Osim svoje rezidencijske lokacije u Miamiju, ovaj briljantni festival, koji postoji od 1999. i na kojem deseci tisuća posjetitelja uživaju u plesu i zabavi, ima svoje podružnice u Sao Paulu, Buenos Airesu, Seulu, Santiagu, a u Europi, pod nazivom Ultra Europe, na Ibizi. No ove se godine ekskluzivno seli u Split i Hvar!

Kao uvod u događanja tjedan dana ranije, u subotu 6. srpnja od 22:40 sati u trajanju od sat vremena na RTL2 moći ćemo pogledati glazbeni dokumentarac u produkciji UMF Films pod nazivom „Ultra Music Festival: Can U Feel It“. Autor i redatelj Charly Friedrich a.k.a. Final Kid prenio je iskustvo miamijskog festivala iz 2011. kroz viziju utjecajnih i najpopularnijih DJ-a današnjice, super zvijezda poput Tiesta, Davida Guette, Carla Coxa, Afrojacka, Feddea le Granda Boys Noisea, Armina van Buurena, Aviciija, Stevea Aokija, Laidback Luka i Will.i.am. (Black Eyed Peas).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Friedrich je atmosferu s partyja prenio toliko vjerno da će gledatelji imati osjećaj kao da se i sami nalaze na tulumu. Od snimki s plesnog podija do DJ kabine, od priča o izvođačima do intervjua s njima, doznat ćemo više o samom festivalu i trijumfu plesne glazbe u svijetu!

U subotu, 6. srpnja u 22:40 sati samo na RTL2 !

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo