azil prijatelji čakovec / Primili su 36 napuštenih štenaca: 'Voda nam je došla do grla, pomozite nam da preživimo krizu'

Image
Foto: Facebook

Oni pomažu, ali i njima je potrebna pomoć i podrška

2.12.2019.
9:10
Facebook
VOYO logo

Azil Prijatelji Čakovec nalazi se u teškoj situaciji jer su u vrlo kratkom roku primili čak 36 štenaca. Kažu da im je voda došla do grla te mole za pomoć. 

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U posljednja dva dana primili smo 36 štenaca, što s mamama, što bez njih. Na ulaz u sklonište čeka još kujica s njih četvero i tko zna koliko još njih neznanih. Nismo vas molili za pomoć, ali sad nam je voda stvarno došla do grla. Od sutra ćemo hitno uređivati jedan dodatni prostor kako bi ih mogli sve kvalitetno smjestiti na toplo i suho.
Ove dvije sestrice su pronađene samo i jedino zbog hrabrosti crne malene koja je lajala do iznemoglosti pa su je čuli slučajni šetači. Lajala je za sebe i za svoju sestricu koja je jako loše i ne znamo hoće li se uspjeti izvući. Osim što ima piroplazmozu, pozitivna je i na parvo. Naravno, tu nas je uhvatila panika jer parvo nismo imali od ožujka. Ostavili smo obje u izolaciji naše veterinarske ambulante i nadamo se da obje preživjeti iako su nam nade za bolesnu malenu jako male.

Molimo vas pomoć u pokriću troškova liječenja, treba nam hrana za štence (sitni krekeri, konzerve imamo).

Za urediti novi prostor za prihvat štenaca treba nam 30m2 osb ploča, 30m2 toplog poda i 10 litara boje za metal.

Naš IBAN za donacije je HR3323400091116025375, model 02 i poziv na broj 888, ZEU Prijatelji životinja i prirode, Čakovec ili paypal: info@prijatelji-zivotinja.org
Hvala vam svima koji ćete nam pomoći da i ovu krizu preživimo i molimo vas podijelite apel za pomoć."


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo