FARRAH'S STORY / Prikazan film o teško bolesnoj Farrah Fawcett

Glumica je u filmu prikazana u teškom stanju, obrijane glave, a govori o svojim teškim trenucima u kojima već ne prepoznaje sina Redmonda.

14.5.2009.
10:06
VOYO logo

LOS ANGELES - "Farrah's Story", dokumentarni film o borbi s rakom teško bolesne hollywoodske glumice Farrah Fawcett, pretpremijerno je prikazan u srijedu navečer.

Pretpremijera je bila poluprivatna i na njoj su uglavnom bili glumičini prijatelji i suradnici. Među njima je bio i njen nekadašnji dugogodišnji partner, glumac Ryan O'Neil koji je došao u društvu sadašnje supruge Alane Stewart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera na crvenom tepihu je bila sve samo ne morbidna. Nakon odgledanog filma njeni su prijatelji bili oduševljeni snagom, svježinom i voljom kojom se glumica bori protiv raka debelog crijeva. 

Film je zapravo video dnevnik o glumičinoj bolesti i liječenju u SAD-u i Njemačkoj. Ona je u filmu prikazana obrijane glave, bez svoje prepoznatljive kose i frizure. Glumica je s publikom odlučila podijeliti najintimnije trenutke pa tako i one u kojima gotovo ne prepoznaje sina Redmonda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

62-godišnja Farrah je trenutačno u veoma teškom stanju te hranu prima kroz infuziju, a prestala je uzimati terapiju.

Film će u cijelosti biti prikazan 15. svibnja na američkoj televizijskoj mreži NBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo