karte idu k'o po loju / Prijovićmanija preselila u Osijek, Aleksandra najavila i 5. koncert na Gradskom vrtu: 'Ne znam više što da kažem'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Prva tri koncerta će održati od 13. do 15. veljače nakon čega slijedi kratka pauza i druga dva koncerta 17. i 18. veljače

29.1.2024.
20:50
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Regionalna senzacija Aleksandra Prijović najavila je i peti koncert u osječkom Gradskom vrtu serinom veljače nakon što je rasprodala već tri i dodala im četvrti.

"Zaista se dogodilo nešto nevjerojatno, hvala svima koji su kupili karte. Dragi moji, vidimo se i 18. veljače u Osijeku, ne mogu vam opisati koliko sam sretna radi toga, ovo su za mene zaista posebni trenuci", poručila je pjevačica za Extra FM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom je Instagram profilu otkrila da je ostala bez riječi. "Ne znam više što da vam kažem. Vidimo se uskoro, volim vas", napisala je.

Prva tri koncerta će održati od 13. do 15. veljače nakon čega slijedi kratka pauza i druga dva koncerta 17. i 18. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZBOG TEHNIČKIH RAZLOGA /

Koncert u čast Oliveru u Osijeku odgođen za drugi datum. Otvorili se dodatni termini za nastupe Prijović?

Image
ZBOG TEHNIČKIH RAZLOGA /

Koncert u čast Oliveru u Osijeku odgođen za drugi datum. Otvorili se dodatni termini za nastupe Prijović?

Inače, prije nekoliko dana je koncert u čast Oliveru koji se trebao u Gradskom vrtu održati 17. veljače zbog tehničkih problema prebačen na 1. ožujka. Time se otvorio dodatan termin koji je preuzela Prijović.

Time se Prijovićmanija u Hrvatskoj nastavlja nakon što je Aleksandra u prosincu "zapalila" Arenu Zagreb i postavila rekord s pet rasprodanih koncerata u njoj. U Areni je "redala" goste iznenađenja kao što su Saša Matić, Milica Todorović, Lepa Brena, Jelena Rozga, Tea Tairović, Mc Stojan, Nataša Bekvalac, Aco Pejović i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu svoje turneje "Od istoka do zapada" 28-godišnja pjevačica izazvala je pravu pomutnju u Lijepoj našoj, a neki su mediji pisali kako je samo od prodaje karata zaradila 2.780.000 eura. A koliko je zaludila Hrvate dovoljno govori činjenica da je njezino ime treće na listi pojmova koje su pretraživali na Google-u u 2023. godini.

Istim tempom nastavila je i u Osijeku gdje su karte za prvi koncert planule u tri sata nakon čega je pjevačica ubrzo najavila i drugi pa će Osječani uz njezine hitove moći proslaviti Valentinovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Svi su ludi za Aleksandrom Prijović, Direkt na 5. koncertu pokušao saznati u čemu je stvar. 'Ne postoji nitko sretniji od mene'

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo