keša na sve strane / Prijović zaradila paprenu cifru, ali dobro su prošli i konobari, taksisti: 'Vozio sam cure iz Slavonije za 4000 eura'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Shutterstock/Ilustracija

Jedni joj se divili, drugi se ljutili što dolazi, ali svakako su najbolje prošli oni koji su zapravo nešto radili. Vozači su imali super ponude za prijevoz na koncert, a Grad Zagreb zabilježio je odlične brojke

8.12.2023.
10:04
Marko Lukunic/PIXSELL/Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Tko je koliko prihodovao u pet dana koncerata srpske folk pjevačice Aleksandre Prijović, još se procjenjuje. Euforija oko dolaska 28-godišnje pjevačice izazvala je novi trend "Prijomaniju", a samo od prodaje karata, Aleksandra je zaradila 2.780.000 eura.

Ipak, postoje i drugi troškovi, cijeli bend, najam Arene, scenografija i svašta nešto što se događa iza pozornice. Samo je Arenu za svojih pet noći platila 120 tisuća eura, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KOMENTAR JAKOVA SEDLARA /

Kako je srpska pjevačica uspjela napuniti 5 Arena bez ijednog sr*nja, izbijenog zuba, makljaže...

Image
KOMENTAR JAKOVA SEDLARA /

Kako je srpska pjevačica uspjela napuniti 5 Arena bez ijednog sr*nja, izbijenog zuba, makljaže...

Ulaznice za koncerte preprodavale su se i za 200 eura, iako je najjeftinija ulaznica na stranicama prodavača bila 25 eura, a najskuplja, za VIP ložu, 130 eura. Prema procjenama, svake je večeri bilo 18 tisuća ljudi iz svih dijelova Hrvatske, ali i susjednih zemalja.

Da je uzbuđenje oko koncerta mlade pjevačice bilo na vrhuncu, vidjelo se i po velikim gužvama u Zagrebu. Jedan od taksista bio je u čudu, kaže, cijeloga je dana vozio ljude na koncert i tvrdi da nikad nije vidio takvo što.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gužva nije bila samo u Zagrebu. Jedan je slavonski obrtnik organizirao prijevoz za Zagreb. Vožnja je stajala 50 eura, a u cijenu je uračunao i dolazak po ljude ispred njihovih domova, pa vožnju do Zagreba, slušanje trosatnog spektakla pa odlazak natrag u Slavoniju. To nije organizirao samo za jedan, nego za svaki koncert. Prijevoz su organizirali tako da su vozila dva kombija sa po 16 ljudi. U pet su dana uspjeli zaraditi oko tri i pol tisuće eura, kada se uračuna i cijena goriva, piše 24 sata.

Dobra atmosfera bila je i u garderobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Top nam je bilo, jako volimo Priju", kažu djevojke koje su tamo radile.

Dobro su se 'proveli' i konobari, njih 180, kažu da su dobili dosta bakše, a 'najluđe' su žene u godinama. Najviše se tražilo pivo, a ništa manja potražnja nije bila za viskijem i džinom. Nije se pilo samo na koncertu. Jedna je međimurska turistička agencija tijekom vožnje imala i piće dobrodošlice, ali i kuhano vino-

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prija nije samo sebi novac stavila u džep, dosta je zaradio i Zagreb. U prva dva njena koncerta broj dolazaka se povećao za oko 20 posto, a broj noćenja za 14 posto.

POGLEDAJTE VIDEO: Svi su ludi za Aleksandrom Prijović, Direkt na 5. koncertu pokušao doznati u čemu je stvar 'Ne postoji nitko sretniji od mene'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo