PRETAKANJE IZ ŠUPLJEG U PRAZNO NA VAŠ RAČUN: / 'Milanović je samoproglašeni Marlon Brando. Ženomrzac koji loše glumi zaštitnika žena'

Image

HDZ je na Facebooku žestoko prozvao Milanovića te su zaključili da je predsjednik ženomrzac i da samo glumi zaštitnika žena

8.4.2021.
18:47
VOYO logo

Nastavlja se javno prepucavanje između predsjednika Republike Zorana Milanovića i vladajućeg HDZ-a. Nakon što je danas HDZ-ovac i predsjednik Sabora Gordan Jandroković rekao da "ne želi komentirati predsjednikove nebuloze" jer je "sve rekao 27. ožujka", HDZ je na Facebooku ipak komentirao Milanovića.

Podsjetimo, Milanović je Jandrokovića nazvao "vjernim slugom svih šefova organizacije". Predsjednik je ustvrdio da se Jandroković prema zastupnici Možemo!, Sandri Benčić, obratio s "retoričkom bravurom kakva se više ne koristi ni na stočnim sajmovima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga puta HDZ je na Facebooku žestoko prozvao Milanovića te su zaključili da je predsjednik ženomrzac i da samo glumi zaštitnika žena. K tome, nabrojili su i uvrede koje je predsjednik uputio pojedinim ženama kroz svoj mandat.

Image
JANDROKOVIĆ: /

'Ne želim više komentirati Milanovićeve nebuloze, sve sam rekao 27. ožujka'

Image
JANDROKOVIĆ: /

'Ne želim više komentirati Milanovićeve nebuloze, sve sam rekao 27. ožujka'

'Milanović je poput kakvog stalkera krenuo na Jandrokovića'

"Kao prononsirani ženomrzac, Milanović loše glumi zaštitnika žena! Čim se u javnosti spomene Janaf, Zoranu Milanoviću počnu se tresti ruke. Problijedi. Lice mu se zgrči. Krene rafalno pucati po svima. Tako se i danas, poput kakvog stalkera, okomio, verbalno nasrnuo na HDZ i predsjednika #SaborRH. Ničim izazvan, nijednom spomenut, izvan svakog konteksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

3.03.2021., Plitvicka jezera - U nazocnosti brojnih uzvanika, obitelji, branitelja, ministara, predsjednika RH Zorana Milanovica i premijera Andreja Plenkovica obiljezena je 30.-ta obljetnica akcije Krvavi uskrs i pogibije prvog Hrvatskog redarstvenika Josipa Jovica. Obljetnica je obiljezena polaganjem vijenaca i paljenjem svijeca. Photo: Kristina Stedul Fabac/Pixsell

Samoproglašeni 'Marlon Brando' nastoji skrenuti pažnju. Poznata je to njegova taktika, no sada ju je nadogradio jednim bizarnim elementom: iako prononsirani ženomrzac, glumi zaštitnika žena. Pa podsjetimo na samo nekoliko njegovih mizoginih uvreda:

O kandidatkinjama SDP-a: 'Budite bolje, pametnije i lukavije pa će zaboraviti da ste žene'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O zastupnici Radi Borić: 'Ona je slika sve ljepote svog morala i poštenja'.

O Marijani Puljak i Daliji Orešković: 'Samodopadne i neozbiljne narikače'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O žrtvama seksualnog nasilja: 'Kada o tome zapomažu glumice koje iz kreveta ne izlaze za manje od pet milijuna dolara, to baš ne vidim kao nešto čime bih se trebao zanimati'.

U povodu Dana žena: 'Postoje žene i žene. Postoje žene (…) koje će nasilnike i sve koji im se nađu na putu udariti u jedno mjesto. I postoje žene koje glumataju'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O pravobraniteljici za ravnopravnost spolova Višnji Ljubičić: 'Želiš da te se tretira kao Amazonku?'.

Milanovića teško muči JANAF, ali je očito i teški licemjer. Koji je, valjda podsvjesno govoreći o samom sebi, „slika sve ljepote svog morala i poštenja", objavio je HDZ na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo