sve lošija situacija u hrvatskim kućanstvima / Preko oglasnika prodaju rabljenu robu za 'siću': 'Zaradim taman da mogu platiti struju'

Image

'Treba se snaći. Imam veliku obitelj i dosta rodbine pa od njih uzimam tu odjeću, tako da mjesečno zaradim između 300 i 500 kuna, taman da platim struju', kazala je jedna gospođa

23.8.2016.
8:54
VOYO logo

Na internetskim platformama nalaze se pravi buvljaci rabljene odjeće, no jedan od najvećih svakako je na stranici Njuškalo.hr na kojem tisuće građana prodaje majice, košulje, cipele, pa čak i donje rublje.

I sve to kako bi zaradili koju kunu više jer situacija u hrvatskim kućanstvima nije nimalo bajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od oglašivača tako prodaje: 

"Prodajem elegantne crne cipele do gležnja marke GULIVER, vel. 39. Materijal je brušena koža, sa strane imaju 2 kožne sjajne trake koje daju dodatnu eleganciju. Peta je otprilike 7 cm, izrazito su udobne za nosit i jako uščuvane. Originalno su koštale 600 kn, a sada ih prodajem za 160 kuna", dok drugi postavlja ovakav oglas:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prodajem odijelo H&M, vel. 50 (odgovara za osobu visine cca 175-180 cm i težine cca 70-80 kg), sastav materijala: 92% pamuk, 8% polyester, smije se prati u perilici rublja. Jednom je obučeno, kao novo, na njemu se uopće ne vidi da je nošeno".

Ima tu svega - cipela za 30 kuna, košulja za 20, seksi rublja i kompleta za 50 kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prodajem radi nekog dodatnog prihoda. Prije sam odjeću poklanjala, a neku iznošenu i bacala, ali sada je stiska pa sam pokušala na internetu sa svojim starim košuljama i uspjela sam ih prodati za nekih 40 kuna po komadu, zaradila sam 120 kuna. Potom sam prodavala dječju robicu, i tu sam digla nekih 100 kuna. Treba se snaći. Imam veliku obitelj i dosta rodbine pa od njih uzimam tu odjeću, tako da mjesečno zaradim između 300 i 500 kuna, taman da platim struju", kazala je jedna gospođa koja je ostavila broj na oglasniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo