PETAR PANJKOTA IZ SAD-A / Predsjednica fascinirana Trumpovim govorom: 'Rekla je da to nije rekao, iako jest...'

'Predsjednica otprije gaji visoko mišljenje o Donaldu Trumpu i trudi se njegovati odlične odnose s njegovom administracijom'

25.9.2019.
22:40
VOYO logo

Nakon pjesme i veselja predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je dati i intervju za nacionalne televizije. S njom je za RTL Danas razgovarao Petar Panjkota.

Naš reporter javio se u RTL Direkt. Na tvrdnju Zorana Šprajca da je "koliko je shvatio, predsjednica poprilično fascinirana govorom koji je na Općoj skupštini imao Donald Trump", Panjkota je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednica otprije gaji visoko mišljenje o Donaldu Trumpu i trudi se njegovati odlične odnose s njegovom administracijom. Pa sam je pitao kako komentira dio Trumpova govora u kojem je pozvao sve nacije da se okrenu same sebi i da budućnost ne pripada globalistima. Predsjednica je rekla da to nije rekao, iako jest, nego da je Trump rekao da budućnost pripada domoljubima, što je Trump rekao i da se ona s tim slaže. Pozitivno se izrazila i o Trumpovu pogledu na migracije. Slaže se s njim i po pitanju demografije", kazao je reporter RTL-a Petar Panjkota.

O tome je li napokon otkrila kada će objaviti svoju kandidaturu, Panjkota kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom našem intervjuu puno smo vremena posvetili iseljenicima i Donaldu Trumpu. Predsjednica je na pitanje o kandidaturi otišla s intervjua, rekla da će se to dogoditi u pravo vrijeme iako svi znaju da će ići u utrku za drugi mandat", rekao je reporter RTL-a Petar Panjkota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo