'nije nemoguće' / Predrag Matić kandidirat će se za gradonačelnika Vukovara?

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Bivši ministar branitelja Predrag Matić kazao je kako postoji mogućnost da se kandidira za gradonačelnika Vukovara

17.11.2016.
21:13
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

"Postoji inicijativa da se kandidiram. Odbio sam, ali moram priznati – golica me ta mogućnost. Za mene bi to bio povratak u grad koji sam branio. Ali još i važnije – uvjeren sam da bih od Vukovara za četiri godine, da tako kažem, napravio Hong Kong", rekao je Predrag Matić za Novi list.

"Uvjeren sam da imam velike šanse za pobjedu, uvjerljivu pobjedu. Znam da me ljudi poštuju. Ali i ja poštujem njih: naravno da bih bio gradonačelnik svih građana Vukovara, i onih koji bi glasali za mene, ali i onih koji ne bi, i Hrvata i Srba, i lijevih i desnih. Od svih dosadašnjih gradonačelnika, usuđujem se reći da je takav bio samo Željko Sabo", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, napominje da ova priča ima dvije strane medalje. 

"Srce me vuče, ali mozak vrišti – 'Nemoj!' Jer, znam da bih šezdeset posto energije morao trošiti na takozvane probleme, poput onih, da karikiram, na koju je stranu spomenika položen vijenac – lijevu ili desnu? Također, moja se obitelj oklijeva vratiti u Vukovar. Vjerojatno bih ondje morao biti sam. Imam i obzire prema mom prijatelju i kumu Željku Sabi, kojega duboko poštujem, i kao čovjeka, i kao gradonačelnika", prepričao je za Novi list.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo