'Pravda nije ispunjavanje obećanja!'

'Predsjednik Josipović posebno nije bio korektan kada je rekao, govoreći o prosvjedu seljaka, da pravedna država mora izvršiti što je obećala', izvalio je Hebrang i ostao živ.

10.3.2010.
16:41
VOYO logo

Andrija Hebrang opet pomiče granice količine laži koje su po njemu prihvatljive u politici. U intervjuu Globusu na svoj originalan način prezentira tezu da je u redu obećati pa ne ispuniti obećanje, što je Vlada pokušala s poticajima u poljoprivredi.

Prvo je ustvrdio da predsjednik Ivo Josipović ne radi u interesu Vlade jer je "u ovom trenutku interes Vlade očuvanje proračuna. Predsjednik Josipović zato posebno nije bio korektan kada je rekao, govoreći o prosvjedu seljaka, da pravedna država mora izvršiti što je obećala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan što je sporno u tome da pravna država ispunjava obećanja, odgovara: "Ako Hrvatska želi završiti kao Grčka, onda mora izvršiti sve što je obećano. Mudre zemlje se prilagođavaju situacijama. Obećanja seljacima dana su u vrijeme kada je proračun imao novca. Ali kada dođe do sloma proračuna, kao što se sada dogodilo ne samo u Hrvatskoj nego i mnogim drugim zemljama, onda se ta obećanja ne me mogu ostvariti".

Poentira poukom predsjedniku: "Pravda ne znači zadovoljiti obećano, pravda znači izvršiti moguće od obećanog kako bi se spriječio bankrot države".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201003080016006 arti-201003090302006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo