PRODAJU SE ČAK I U ALŽIRU / Požurite po kartu za Balaševićev Božićni koncert - rasprodano 75 posto dvorane!

Image
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL

Kako javlja organizator, ulaznice su se prodavale i u Njemačkoj, Luksemburgu, Irskoj, Švedskoj, Finskoj, Češkoj, Mađarskoj, Švicarskoj, Australiji, Americi pa čak i Alžiru

26.11.2015.
15:52
Matija Topolovec/PIXSELL
VOYO logo

U samo tri dana prodano je 75 posto ulaznica za veliki Božićni koncert koji će Đorđe Balašević 26. prosinca održati u varaždinskoj areni.

Informacije za službenih prodajnih mjesta kažu da se karte prodaju doslovno u svim dijelovima Hrvatske, kao i diljem regije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako javlja organizator, ulaznice su se prodavale i u Njemačkoj, Luksemburgu, Irskoj, Švedskoj, Finskoj, Češkoj, Mađarskoj, Švicarskoj, Australiji, Americi pa čak i Alžiru!

Mjesta na tribini i tribini plus potpuno su rasprodana, kao i sve vrste ulaznica po promo cijenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponudi se tako nalaze još jedino mjesta u Fan pitu te u Parteru (Cijene ulaznica iznose 295 kn za najbližu poziciju pozornici, fan pit, i 220 kn za parter!)

Božićni koncert 26. prosinca obuhvatit će najvažnije momente iz Balaševićevog impresivnog opusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozornicom varaždinske Arene proći će “Lepa protina kći”, “Devojka sa čardaš nogama”, “Miholjsko leto”, “Budimpeštanski sneg”, “Ringišpil”, “Olivera”, “Odlazi circus” u višesatnom nastupu, što je jedan od koncertnih trademarka najpopularnijeg “Panonskog mornara”.

Na sceni će mu se pridružiti 16 izvanrednih glazbenika uključujući i sjajne vojvođanske tamburaše, maestra Aleksandra Dujina, saksofonista Gabora Bunforda i violinista Ignaca Shena, a kao poseban gost nastupit će Nikša Bratoš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo