crnohumorni film / Poznati uživali na premijeri komedije 'Mali Budo'

Image
Foto: PR fotografije

U Zagrebu je održana premijera filma 'Mali Budo' u kojoj su uživali su i brojni domaći glumci; te osobe iz javnog života.

28.10.2014.
8:35
PR fotografije
VOYO logo

U organizaciji Editusa, sinoć je u Cineplexxu Centar Kaptol održana svečana zagrebačka premijera filma “Mali Budo”. Brojni okupljeni gosti tako su uživali u najnovijoj mentalitetskoj crnoj filmskoj komediji koju je u regiji do sada pogledalo više od 280.000 gledatelja.

Zagrebačkoj publici “Malog Budu” predstavili su glumci iz filma; Sergej Trifunović, Petar Strugar, Hristina Popović i Mileta Pajković te koscenarist i redatelj filma Danilo Bećković, a u Goran Grgić, Alen Liverić, Ksenija Marinović, Hrvoje Šalković i Ana Gruica, Stjepan Perić i Jelena Jovanova, Frano Mašković, Sanja Vejnović, Zlatko Ožbolt, Ana Maras, Lana Gojak i Anica Kovačević te voditelj Aleksandar Stanković i Sandra Vranješ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mali Budo (Petar Strugar), sin pogoričkog kirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubacit će ga u vrtlog crnohumornih događanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog mladića s velikim gradom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalistički inspektor Mišo Kujović (Sergej Trifunović) je kao i Budo došljak u velikom gradu kojemu radno mjesto omogućuje da djeluje s obje strane zakona, pa se ta linija razdvajanja u njegovoj glavi s vremenom prilično sužava.

Image
Foto: PR fotografije

Anica Kovačević

Nama pruža mogućnost da na velikom platnu upoznamo čovjeka koji u svojem novčaniku ima popis materijala za ucjenjivanje, škakljive video klipove koje izvlači kao as iz rukava i, naravno, policijsku značku, koja mu omogućuje prolaz kako kod gradskih djevojaka , tako i na mjestima koja drugima nisu baš dostupna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnim ulogama nalaze se Petar Strugar i Sergej Trifunović, dok ostale uloge igraju Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić,  Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo,  Uroš Jovčić, Slaviša Čurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Baćović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo