optužio političke suparnike / Poznati tamburaši otkazali Narodnoj koaliciji, Maras: 'Tko stoji iza pritisaka na Gazde da odustanu od nastupa?'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Naši politički suparnici opet igraju prljavo, oni poslove odrađuju preko noći', poručio je Maras u statusu na Facebooku

22.8.2016.
14:46
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Poznati tamburaški sastav Gazde trebao je svirati na nekoliko predizbornih skupova Narodne koalicije, no čini se kako od njihovog nastupa ipak neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otkazivanje nastupa jednog od najpoznatijih hrvatskih tamburaških sastava, na svom Facebooku se osvrnuo i Gordan Maras.

Bivši SDP-ov ministar je putem svog statusa upitao tko stojih iza pritisaka na Gazde da odustanu od nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko se i zašto uplašio nastupa Gazdi na druženju Narodne koalicije s građanima? Narodna koalicija želi transparentno voditi Hrvatsku, pa smo na isti način dogovorili i najavili nastup jednog od naših poznatih tamburaških bandova. Ali naši politički suparnici opet igraju prljavo, oni poslove odrađuju preko noći. Tko stoji iza pritisaka na Gazde da odustanu od nastupa? Nećemo dozvoliti da se Hrvatskom upravlja rođačkim vezama, Narodno druženje u Križevcima će se održati usprkos pritiscima na glazbenike", napisao ne Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se pojavila vijest da je SDP angažirao tamburaše, neki su komentirali kako se okreću 'konzervatizmu' kako bi pridobili desne birače.

Slični komentari su se mogli čuti i s desne strane biračke scene kada je Milijan Brkić objavio fotografiju u kojoj pozira u majici s natpisom Johnny Cash.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo