TRI DANA GLAZBE I ZABAVE / Poznati svi izvođači i satnica INmusic festivala

Image
Foto: PIXSELL

Kako bi vam planiranje bilo jednostavnije instalirajte INmusic aplikaciju na svoje mobitele, tablete i slične uređaje koje nosite sa sobom.

4.6.2014.
10:28
PIXSELL
VOYO logo

Još je malo ostalo do početka devetog INmusic festivala, jedinog open air festivala na dva otoka. Trenutak je da dobro isplanirate gdje ćete biti u kojem trenutku na Otoku mladosti.

Lako je planirati dok sjedite pred velikim ekranom svog računala, a što kad se nađete među brojnim posjetiteljima na Otoku mladosti ili na Otoku Trešnjevka? Kako bi vam planiranje bilo jednostavnije instalirajte INmusic aplikaciju na svoje mobitele, tablete i slične uređaje koje nosite sa sobom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da biste uživali na zagrebačkom Jarunu od 23. do 25. lipnja i slušali neke od najaktualnijih bendova današnjice, požurite na jedno od službenih prodajnih mjesta i kupite svoju festivalsku i kampersku kartu. Prvu po cijeni od 349 kuna, a drugu za 150 možete pronaći u najbližem Tisak Media centaru ili Tisak Media Webshopu, Dirty Old Shopu u Zagrebu i na službenim stranicama festivala: https://goo.gl/PvQIVh.

Vrlo atraktivan line up ovogodišnjeg INmusic festivala realiziran je zahvaljujući i potpori Ožujskog piva, OTP banke, Turističke zajednice Grada Zagreba i Hrvatske turističke zajednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da ne duljimo, pogledajte detaljnu satnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike