POZNATI NOVINAR NAPAO ČELNIKA 'NOVE LJEVICE' PA DOBIO BRZI ODGOVOR: / 'On je patološki lažljivac! Nikada se nismo upoznali...'

Image
22.12.2016.
13:01
VOYO logo

Kuljiš se pita kome je ta stranka potrebna te zašto stranka 'stare ljevice', SDP, nije dovoljna. Kaže kako je Nova ljevica 'sastavljena od starih, recikliranih kadrova, NG-uhljeba s lukrativnim najmanje dvadesetogodišnjim stažom svaki, svi su imali i imaju cijele institucije koje država sponzorira'.

'Markovina je nevjerojatno sirov i neobrazovan'

Kuljiš se zatim u svom Facebook statusu obrušio na pripadnike te stranke, a posebno mu smeta Dragan Markovina kojeg je, kaže, upoznao jednom prigodom u Crnoj Gori i ustanovio da je 'nevjerojatno sirov i neobrazovan'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Od novoljevičara tu su Ivo Josipović, omatorjeli Vjeran Zuppa, Zoran Pusić itd. itd. a od mlađih Dragan Markovina, lik kojega sam upoznao na nekom seminaru u Crnoj Gori i ustanovio da je nevjerojatno sirov i neobrazovan (35) doktrinar, koji se na svojoj razini razumijevanja i znanja bori za neke fantazme, oživljava političke tekovine antifašizma, sadržane u narodnofrontovskoj (staljinističkoj) formaciji ZAVNOH-a (političke organizacije koja je KPJ pružala legitimitet uključivanjem bezazlenih uglednika iz redova građanstva koji nisu smjeli deklarirati bilo kakva zasebna politička usmjerenja)', piše Kuljiš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kuljiš laže! Nikad nisam bio u Crnoj Gori'

Na odgovor nije morao dugo čekati. Napisao ga je Dragan Markovina na svom Facebook profilu, rekavši da, ne samo da Kuljiša nikad nije upoznao, već nikad nije ni bio u Crnoj Gori. Nazvao ga je patološkim lažljivcem.

'Svi koji poznaju njegov opus znaju da je Kuljiš patološki lažov. No ovo nadilazi sve granice. Dakle, nikad nisam bio u Crnoj Gori, a Kuljiša sam vidio samo jednom, kad je Vladimir Matijanić, gledajući s jednog na drugi kraj Bačvica, zaključio da onaj na drugom kraju vale može biti samo Kuljiš. I bio je', napisao je Markovina na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo