LJUDI, JE LI MOGUĆE? / Nakon ne znamo koliko godina: Poznati meteorološki servis objavio prognozu za prosinac, ovo će mnoge jako razveseliti

Image
Foto: Pixsell

Snijega bi na Božić moglo biti u Zagrebu, Osijeku, ali i u sjevernijim gradovima kao što su Varaždin, Koprivnica i Čakovec

3.12.2022.
21:56
Pixsell
VOYO logo

Sudeći prema prognozama koje je za prosinac objavio Accuweather, u Hrvatskoj bi ipak mogli imati bijeli Božić. Naime, prema njihovim prognozama, vrijeme prema Božiću bit će sve hladnije, a nešto sitno snijega pomiješano s kišom moglo bi pasti u Zagrebu.

Image
Foto: Screenshot

Temperature bi tada trebale pasti i ispod nule. U Splitu će s druge strane prema njihovoj prognozi za Božić biti sunčano, s nešto malo naoblake, no zato bi pahulje mogle lepršati na sam Božić u Osijeku, ali i u danima nakon Božića, a između Nove godine.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Snijega će zato biti prema prognozi i prije Božića, ali i na sam Božić u Varaždinu i okolici te na području Koprivničko-križevačke i Međimurske županije, a temperature bi tada mogle pasti i do -5 stupnjeva.

Image
Foto: Screenshot

Zimsko vrijeme u siječnju

U studiju Net.hr-a nedavno je gostovao meteorolog RTL televizije Dorian Ribarić, koji je kazao da se i ove zime nastavlja trend iznadprosječno toplih mjeseci. "Mali signal za nekakvo uobičajeno zimsko vrijeme čini se upravo u siječnju", rekao je Ribarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova zima mogla bi biti slična prošloj. "Bit će blaga, ali uz povećanu vjerojatnost nekakve primjerene hladnoće u siječnju, a samim time onda uz dovoljno oborina, moguć je i snijeg", kazao je Dorian Ribarić u studiju Net.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo