POZNATI KOLUMNIST RAZVALIO PLENKOVIĆA I PETROVA: / Evo kako su pomogli Todoriću

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U ožujku prošle godine tadašnji predsjednik Sabora i šef stranke Most, Božo Petrov, podnio je kaznenu prijavu protiv osnivača Agrokora Ivice Todorića.

9.11.2017.
14:21
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Poznati kolumnist Tomislav Klauški prisjetio se tog događaja i u jezgrovitom komentaru objasnio kako je Božo Petrov zapravo pomogao najpoznatijem hrvatskom bjegunvu Ivici Todoriću. U nastavku prenosimo dijelove kolumne objavljene na portalu 24sata u kojoj opisuje i Plenkovićevu ulogu u slučaju Agrokor.

'Božo Petrov htio je biti spasitelj Hrvatske, a mogao bi ispasti spasitelj Ivice Todorića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerovao je da će u osvit lokalnih izbora dobiti dragocjene političke bodove na kaznenoj prijavi koju je podnio protiv vlasnika Agrokora dok je bio na funkciji predsjednika Hrvatskog sabora. A sada na toj kaznenoj prijavi Todorić gradi strategiju protiv izručenja Hrvatskoj.'

'Sve to bi britanskim sudovima, inače nesklonima izručivanju optuženika koji se žale na politički progon u svojoj zemlji, moglo poslužiti kao odlučujući argument protiv izručenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tako, Petrov je progonio Todorića, a onda ga spasio od izručenja. Zgodan paradoks, zar ne?

Tako to bude kad se netko želi igrati Mesije.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovoga proljeća na predizbornim plakatima Mosta trebalo je stajati da je Petrov srušio Gazdu. A na idućim izborima bi moglo pisati da je Petrov spasio Gazdu.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo