POZNATA PJEVAČICA RADNIČKE FRONTE POSLALA APEL GRAĐANIMA: / 'Pogledajte tko profitira od izbornih programa'

Image
Foto: Screenshot: YouTube/Radnička fronta

Bivša pjevačica Magazina i kandidatkinja Radničke fronte na izborima Ljiljana Nikolovska u videu je pozvala birače da pogledaju programe političkih stranaka i zaključe tko od njih profitira

1.7.2020.
11:28
Screenshot: YouTube/Radnička fronta
VOYO logo

Popularna pjevačica Magazina i kandidatkinja Radničke fronte i zeleno-lijeve koalicije za Rijeku, Kvarner i Istru na listi broj tri je u najnovijem videu zamolila birače da pogledaju programe i zaključe tko profitira od programa koje stranke nude, pritom aludirajući na slogan Radničke fronte "Za radnu većinu, a ne bogatu manjinu!". Poručila je da se ne nasjeda na buku, obećanja i popratno šarenilo nego da se pogleda tko financira kampanju i kome politike idu u korist.

"Najvažnije bi bilo pogledati tko profitira od tih programa. U SAD-u to zovu 'follow the money' i uvijek se iskristalizira o kome je riječ", poručila je Ljiljana Nikolovska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PROJEKT ŠKORO NA RUSKI POGON: /

Ovo su financijeri za koje kažu da odlučuju umjesto Škore - milijarde, s korijenima u ruskom plinu...

Image
PROJEKT ŠKORO NA RUSKI POGON: /

Ovo su financijeri za koje kažu da odlučuju umjesto Škore - milijarde, s korijenima u ruskom plinu...

Namjerava odbiti sve prihode

U nedavnom intervjuu za Glas Istre je napomenula da, ako bude izabrana, namjerava odbiti sve prihode koje bi za to dobila jer, kako navodi, bilo bi je sram primati plaću za zastupanje onih od kojih mnogi nemaju ni za osnovne potrebe. Zeleno-lijeva koalicija je za nju vrijedna podrške zbog toga što u njoj vidi skupinu progresivaca koja se već dokazala u borbi za ljude i keriranju konkretnih programa.

Tom prilikom je rekla da je najbitnije da na izborima budu izabrani ljudi koji će stvarno predstavljati narod i i koji će imati iskrenu namjeru "čuvanja leđa" biračima i nakon izbora. Tu, uz zastupanje politika u interesu radne većine, ubraja i istinsku namjeru komuniciranja s narodom, kao i transparentnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktivirala se u kampanji Bernieja Sandersa

Upravo zbog takve energije se aktivirala u kampanji Bernieja Sandersa, a nju je prepoznala i u koaliciji Možemo, Radničke fronte i drugih iz zeleno-lijeve koalicije. Na prethodnim predsjedničkim izborima Nikolovska je poručila biračima da podržava Katarinu Peović jer se radi o nepotkupljivoj kandidatkinji koja ima ozbiljnu namjeru mijenjati postojeću situaciju. Tom prilikom je prepoznala političku situaciju u Hrvatskoj kao igru dvaju ogranaka jedne te iste kapitalističke stranke koja se igra dobrog i lošeg pandura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesu li ikog od vas pitali smiju li strancima prodati vodu, obalu, patente, postrojenja, tvornice, radnička i humana prava, a kamoli da su vas isplatili za ulog?", upitala se Nikolovska tom prilikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike