nitko nije stradao /

Požar u Slavonskom Brodu: gori zgrada Đure Đakovića, u dva sata urušilo se krovište

Vatra je tinjala cijelu noć jer je oko 7 sati ujutro izbio plamen kroz krov te su se za pola sata urušile sve drvene grede krovišta

14.1.2016.
9:33
VOYO logo

U četvrtak u ranim jutarnjim satima veliki požar izbio je na upravnoj zgradi tvrtke TEP EM Allianse u krugu "Đure Đakovića" u Slavonskom Brodu, piše Brodportal.

Tek će se utvrditi što je uzrok vatrene stihije, u kojoj je za nepuna dva sata, unatoč golemim naporima vatrogasaca, izgorjelo i urušilo krovište i vatrom "načeti" drugi i prvi kat zgrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Brodportal neslužbeno doznaje, potkrovlje zgrade dulje vrijeme se renovira, a u potkrovlju zgrade nalazila se golema arhiva i dokumentacija tvrtke. Je li možda uzrok vatre kvar na električnim instalacijama ili nešto drugo, doznat će se nakon što se vatra posve ugasi i zgarište koliko-toliko raščisti da bi se očevid mogao obaviti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatra je tinjala cijelu noć jer je oko 7 sati ujutro izbio plamen kroz krov te su se za pola sata urušile sve drvene grede krovišta.

Na sreću, nitko nije stradao jer za većinu zaposlenika u upravnoj zgradi TEP-a radno vrijeme počinje u osam sati ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo