POVJERENSTVO OTVARA POSTUPAK PROTIV BRKIĆA: / Satove vrijedne više desetaka tisuća kuna nije unio u imovinsku karticu

Image
Foto: Pixsell

U Povjerenstvu navode kako će ispitati sve relevantne okolnosti te provjeriti osnovanost medijskih napisa

15.7.2019.
14:56
Pixsell
VOYO logo

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa na temelju medijskih natpisa i novinarskih upita na današnjem je radnom sastanku donijelo odluku o otvaranju predmeta protiv dužnosnika Milijana Brkića, potpredsjednika Hrvatskog sabora, u vezi okolnosti posjedovanja ručnih satova veće vrijednosti, javljaju Vijesti.hr.

"U navedenom predmetu Povjerenstvo će ispitati sve relevantne okolnosti te provjeriti osnovanost i vjerodostojnost medijskih natpisa, odnosno utvrditi postoje li okolnosti koje upućuju na moguću povredu odredbi ZSSI-a", poručuju iz Povjerenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milijan Brkić veliki je ljubitelj luksuznih satova, a kako piše Jutarnji list, posljednjih nekoliko dana tako se na njegovoj ruci učestalo može vidjeti jedan sasvim novi primjerak - Oris Aquis Depth Gauge Chronograph, sat čija je preporučena maloprodajna cijena 35.250 kuna.

Image
MILIJAN BRKIĆ NOSI SAT VRIJEDAN 5000 EURA: /

Luksuzni dodatak imidžu može pod vodu do 500 metara

Image
MILIJAN BRKIĆ NOSI SAT VRIJEDAN 5000 EURA: /

Luksuzni dodatak imidžu može pod vodu do 500 metara

Prije je nosio jeftinije satove

Prije nego što je svoju kolekciju počeo obogaćivati skupljim 'švicarcima', Milijan Brkić nosio je više različitih satova niže cijene, kao što je, recimo, bila hrvatska marka Cubus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Negdje od 2010. nadalje na njegovoj se ruci može vidjeti Breitling Chronomat Evolution, čija bi cijena danas mogla biti oko 4500 do 5000 eura. Brkić je 2016. u Kninu nosio i Omegu Seamaster Planet Ocean, sat koji trenutačno nosi James Bond i čija je trenutačna maloprodajna cijena od oko 42.000 kuna nadalje.

Brkić niti jedan od skupocjenih satova u kolekciji nije prijavio u imovinskoj kartici, pišu Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo