A MOGLO JE TO I PRIJE... / Potvrđena velika promjena, Stožer nakon tri godine prelomio: 'Ukidamo svakodnevna izvješća, javnost više nije toliko zainteresirana'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Na službenoj stranici koronavirus.hr i dalje će se izvještavati o broju novih, aktivnih, hospitaliziranih, preminulih, ukupno potvrđenih te ukupnih i dnevnih oporavljenih slučajeva, ali samo jednom tjedno

22.2.2023.
14:42
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Epidemiološki podaci o koronavirusu od sada će se objavljivati jednom tjedno, i to ponedjeljkom, zbog povoljne epidemiološke situacije i smanjenog interesa javnosti, objavljeno je u srijedu na službenoj Vladinoj stranici koronavirus.hr.

Podaci objavljivani ponedjeljkom odnosit će se stanje iz prethodnog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na službenoj stranici koronavirus.hr i dalje će se izvještavati o broju novih, aktivnih, hospitaliziranih, preminulih, ukupno potvrđenih te ukupnih i dnevnih oporavljenih slučajeva, kao i o broju slučajeva na respiratoru, ukupnom i dnevnom broju testiranih osoba te osoba u samoizolaciji, uz podatke o cijepljenju.

Odluka donesena na Stožeru

Ta odluka donesena je na Stožeru nakon pažljive analize epidemiološke situacije i razgovora s relevantnim zdravstvenim stručnjacima, ali ne znači i da je opasnost od covida-19 prošla, navodi se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski zavod za javno zdravstvo i ostale javnozdravstvene institucije nastavit će pratiti epidemiološku situaciju na dnevnoj razini te će javnost o svim novim podacima obavijestiti u skladu s potrebama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo