'Nismo se uspjeli ostvariti' / Potres u Bandićevoj stranci! Napustila ga cijela gradska organizacija: 'Bit ćemo treća opcija...'

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Novi članovi HKS-a postali su dojučerašnji članovi stranke BM 365

18.1.2020.
20:15
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska konzervativna stranka (HKS) objavila je da je cjelokupna vukovarska gradska organizacija stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti na čelu s predsjednicom i gradskom vijećnicom dr. Mirjanom Semenić Rutko prešlo u njihove redove i platformu Hrvatskih suverenista. 

50-ak dojučerašnjih članova stranke BM365 kao i predsjednica podružnice i gradska vijećnica dr. Mirjana Semenić Rutko postali su novi članovi HKS-a. Govoreći o razlozima prelaska u HKS, Semenić Rutko je rekla kako su prepoznali rast i snagu ove stranke te da žele zajedničkim radom pridonijeti razvoju Vukovara, Slavonije i cijele Hrvatske. Kazala je kako istok Hrvatske ima velike potencijale koje treba razvijati, izvijestili su iz HKS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavonija nije bila u fokusu

"Nismo se uspjeli ostvariti u prošloj stranci gdje Slavonija nije bila u fokusu interesa  BM 365. Želja i cilj nam je da našim radom promijenimo dosadašnju sliku Vukovara i istoka Hrvatske gdje nas se još uvijek gleda kao razrušen dio, koji je nerazvijen i u kojem se i dalje vode ratovi. Samo ujedinjena Slavonija i Hrvatska može ostvariti zadane ciljeve", rekla je Semenić Rutko.

Predsjednik HKS-a Marijan Pavliček kazao je kako je ovo još jedan dokaz kvalitetna rada vukovarske podružnice kao i da HKS nije dobio samo na brojnosti nego i na kvaliteti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je i dokaz kako je HKS u Vukovaru druga najjača politička opcija koja i dalje ima snažnu tendenciju rasta. Ovo je isto tako i dodatni zamah HKS-u kao i platformi Hrvatskih suverenista uoči parlamentarnih izbora na kojima ćemo, ako ne postanemo druga, sigurno biti treća politička snaga u Hrvatskoj", rekao je Pavliček.

Najpoznatija članica Hrvatske konzervativne stranke je europarlamentarka Ruža Tomašić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo