ZLOČESTI TALIJANSKI DEČKI / 'Potpuni luđaci' bit će najveća prijetnja Pletikosi

Image
Foto: AP

Balotelli je oduševljen što u napadu igra sa Cassanom, velikim prijateljem kojeg je među prvima posjetio u bolnici nakon Cassanove operacije srca. Napadač Milana tada je bio na rubu prekida karijere.

12.6.2012.
15:19
AP
VOYO logo

WARKA - Nakon što je uspješno zaustavila irske napadače hrvatsku obranu sada očekuje daleko teži ispit - talijanski napadački dvojac MarioBalotelli i AntonioCassano.

Zločesti dečki europskog nogometa, ili 'totalni luđaci' kako ih nazivaju talijanski novinari bit će glavna prijetnja StipiPletikosi. Obojica se nisu previše iskazala u susretu protiv Španjolske, no talijanski strateg CesarePrandelli se nada kako će proraditi upravo protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanske kolege tvrde kako je Balotelli potpuni luđak koji uvijek čini prevagu. Samo je pitanje na čiju stranu. Nogometni genijalac koji svojim ponašanjem često šteti i svojem sastavu.

"Ne brinite neću stvarati probleme na EP-u," poručio je Balotelli, te dodao: "Nositi dres Azzurra za mene je svetinja i moj san da nastupim na velikom prvenstvu se ostvario."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli je oduševljen što u napadu igra sa Cassanom, velikim prijateljem kojeg je među prvima posjetio u bolnici nakon Cassanove operacije srca.

"Tada sam mu rekao da ukoliko se ne oporavi do EP-a, neću niti ja putovati u Poljsku," kazao je sa smiješkom, te dodao: "Antonio je čudo. Vrlo smo slični i zbog toga se slažemo i na terenu i izvan njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cassano je tada bio na rubu prekida karijere. Nakon operacije srca u listopadu prošle godine, ali i iznenadne smrti talijanskih sportaša VigoraBovolenta (37) i PiermariaMorosinija (25) zbog srčanih problema, napadač Milana je razmišljao o odlasku u mirovinu.

"Bio sam u šoku i izbezumljen. Najviše se zabrinula moja supruga i bio sam korak do odluke o prekidu karijere."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, liječnici su ga uvjerili kako se može vratiti na teren.

"Nikada neću zaboraviti kada sam ponovo zaigrao. Noge su mi se tresle od treme i uzbuđenja," otkrio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica protiv Španjolske pokazala je kako Italija s pravom očekuje plasman u drugi krug i obojica napadača su uvjeren kako će Azzurri uspjeti.

"Nismo došli na EP na odmor. Imamo snažnu ekipu u kojoj Cassano i ja nismo najbolji, no o nama se najviše priča," poručio je napadač Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo