'bolje polovice' / Potencijalni predsjednički kandidati javnosti su poznati, a evo tko im je najveća potpora u životu

Hoće li Jakov ponovno slijediti svoju suprugu ili će na njegovo mjesto netko drugi, tek trebamo vidjeti

29.5.2019.
15:55
VOYO logo

Melanija, sakrij se! Stižu prve dame iz Hrvatske!  Prva od njh, Sanja Musić Milanović,  bila je u ulozi premijerove supruge, ali nikako ne želi da joj se suprug kandidira na predsjedničkim izborima. Izjavila je da predivno žive od kako joj muž nije u politici. 

Jedini gaf ova doktorica znanosti, voditeljica Odjela za prevenciju debljine na HZJZ-u , imala je kad je rekla da se zdrava hrana nije skupa jer se crni kruh može izrezati na tanje šnite. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko kupiti kruha razmišlja svaki dan i Kim, supruga Miroslava Škore, s kojom se pjevač vjenčao čak 3 puta. 

"Dok ja radim to što radim netko ipak mora voditi računa o tome da je pas sit, da majstori mogu staviti stiropor, da su djeca čista, da je nešto opeglano, da ima nešto za jest, da je netko otišao u trgovinu", kaže MiroslavŠkoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I iza Bože Petrova za kojeg se spekulira da bi mogao biti kandidat, stoji jedna samozatajna, a čvrsta žena. Maša Petrov učiteljica je, majka troje djece i najveća mu potpora. 

Jedina od mogućih prvih dama koja nije baš samozatajna je bolja polovica Ivana Vilibora Sinčića. Ona je ta koja, kažu neki, vuče sve konce i na poslu i kod kuće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja volim svoj posao, obožavam ovo što radim, sretna sam i zadovoljna", kaže Vladimira Palfi.

Jedina enigma za sada je supruga Mislava Kolakušića. Mediji znaju da postoji, ali je nitko nikad vidio nije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I za kraj, blaženi među ženama. Jakov Kitarović, čovjek kojeg simpatiziraju i oni kojima njegova supruga nimalo nije simpatična. 

"Vidim da Jakov ima i ovdje potporu isto tako. I zahvaljujem vam na tome. Nije njemu lako, nije lako živjeti sa mnom", kazala je Kolinda Grabar Kitarović, predsjednica Republike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako tako i je, aktualni prvi gospodin Hrvatske o tome džentlemski šuti. Pojavljuje se rijetko, uglavnom samo na sportskim događanjima ili kad neki protokol baš ne može proći bez njega. Čini se da su osobe bliske predsjednici shvatile koliki šarm i potencijal Jakov ima pa je neki dan, gle čuda, dao i izjavu zašto je važno glasovati na EU izborima. 

"Zato što smo dio Europe i zato što moramo pokazati da smo pravi europski građani, eto zato. I da vodimo, a ne slijedimo Europske politike", kazao je Jakov Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Jakov ponovno slijediti svoju suprugu ili će na njegovo mjesto netko drugi, do tog se treba još strpiti.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo