'POSUĐIVAO NOVAC POLITIČARIMA, A SAD GA SVI ŽELE NAPRAVITI LUDIM': / Bivšem boksaču na naplatu stigli višemilijunski dugovi

Image
Foto: PIXSELL, Dino Stanin

Bivši boksač Davor Dujić prosvjedovao je danas u Zadru ogorčen zbog višemilijunskih dugova koji su ga "pritisli" te je tražio razgovor s čelnicima Gradske uprave.

23.1.2017.
16:08
PIXSELL, Dino Stanin
VOYO logo

"Želim dogovoriti sastanak s čelnicima Gradske uprave. Želim priznanje duga, te da im javno kažem što im imam reći. Do tada neću ništa otkrivati", izjavio je nekadašnji boksač i dugogodišnji promotor Mate Miše Kovača, Davor Dujić, koji je u ponedjeljak drugi put prosvjedovao na Narodnom trgu u Zadru zbog višemilijunskih dugova bankama i državi.

Prema pisanju portala Zadarski.hr, Dujić je na svoj prosvjed ovaj put donio pano na kojem stojefotografije ljudi za koje tvrdi da su s njim surađivali i kojima je pomogao. Tvrdi kako ih je 123 te da je među njima i Mate Mišo Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posuđivao je on novac većem broju ljudi, uključujući zadarsku političku vrhušku, a sad ga žele napraviti ludim i prikazati nasilnikom da mu ne moraju vratiti novac", kaže Zadranin koji je došao podržati Dujiće, jer je i njemu jednom psudio novac koji je kasniej vratio.

Dujić je ogorčen i na sustav i na pojedince za koje tvrdi da su ga uništili. Nalazi se u više milijunskim dugovima prema bankama i državi koji mu stižu na naplatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak se na njegov poziv ponovno nije odazvao gradonačelnik Božidar Kalmeta, a Dujić je najavio idući prosvjed kada će sa sobom dovesti 123 osobe koje su mu dužne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo