Postanite poslovni i uspješni!

Približavanje Europskoj uniji traži ljude primjerenih sposobnosti koji mogu voditi poslovanje i upravljati procesima, ljude koji imaju za to potrebna znanja.

6.6.2011.
12:06
VOYO logo

Stalne promjene u tehnologiji, organizaciji, zahtjevima tržišta...., obiluju izazovima i zahtijevaju poduzetne i kreativne ljude koji teže svekolikomu društvenom napretku, a ostvaruju ga osobnim uspjehom. To danas nije moguće bez stalnog učenja.

Stecite i Vi takva znanja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Visoka škola za poslovanje i upravljanje, s pravom javnosti „Baltazar Adam Krčelić“ Zaprešić svoj nastavni program zasniva na stručnim, znanstvenim i iskustvenim postignućima hrvatske i europske tradicije stručnoga visokog školstva, a studente obrazuje za poslovanje i upravljanje na izvršnoj razini i razini operativnog menadžmenata. Pojedinačni programi sadrže znanstvenu osnovicu i detaljniji stručni i praktični pristup kako bi Vas osposobili ili pripremili za budući posao. Specifičnost ove Visoke škole je modularni programski sustav koji omogućava izbor modula i predmeta usmjerenih prema poslovanju i operativnom menadžmentu u svim strukturama, a posebice za rad u gospodarstvu, uslužnim, upravnim, kulturnim i drugim djelatnostima.

Stručni studij Poslovanje i upravljanje programiran u skladu s Bolonjskim procesom, obrazuje Vas i osposobljava za poslovanje i upravljanje, operativni menadžment, te visokostručne poslove poslovnog ekonomiste, menadžera u kulturi ili menadžera uredskog poslovanja. Cijena školarine za stručni studij: 16.000,00 kn u 6 rata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završenoga trogodišnjeg stručnog studija, studenti mogu upisati:

Specijalistički diplomski stručni studij Projektni menadžment koji se izvodi u suradnji s Institutom Ruđer Bošković, a koji Vas obrazuje i osposobljava za pripremu i vođenje projekata u projektno usmjerenim poduzećima, složenijih znanstveno-istraživačkih projekata, projekata u javnom sektoru, za organizaciju cjelovitoga projektnog rada u organizacijama u kojima će se projekti ostvarivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Specijalistički diplomski stručni studij Komunikacijski menadžment koji Vas obrazuje i osposobljava za razvijanje korporativnih komunikacija, te upravljanje poslovnim i drugim informacijama, posebno u vođenju poslovnih, marketinških i komunikacijskih akcija, kampanja, promocija, prezentacija itd. Cijena školarine za specijalistički studij: 19.000,00 kn u 6 rata

Nastava se odvija u manjim grupama, više predmeta predajemo u računalnim učionicama, članica smo CARNet-a, raspolažemo vlastitom knjižnicom, studentima je dostupan sustav za učenje na daljinu (e-learning) s mnoštvom informacija i mogućnošću internetske komunikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adresa: Zaprešić, Vladimira Novaka 23 ( ŠRC ZAPREŠIĆ) Telefon: 01 4001 500 za stručni studij, 01 4001 023 za specijalistički studij E-mail: strucni.studij@vspu.hrspecijalisticki.studij@vspu.hr Internet: www.vspu.hr

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo