POVRATAK KULTNOG BENDA / Poslije 12 godina nebo nad Zagrebom će ponovno 'eksplodirati'

Od zadnjeg susreta s našom publikom, ova je instrumentalna skupina skladala glazbu za niz popularnih filmova i TV-serija, među kojima vrijedi izdvojiti "Lone Survivor" i "Friday Night Lights"

4.4.2016.
17:39
VOYO logo

Punih 12 godina nakon posljednjeg zagrebačkog koncerta, američki post rokeri Explosions In The Sky vraćaju se kako bi otvorili novo izdanje Žedno uho festivala, ujedno prvo koje se održava u jesenskom terminu.

Od zadnjeg susreta s našom publikom, ova je instrumentalna skupina skladala glazbu za niz popularnih filmova i TV-serija, među kojima vrijedi izdvojiti "Lone Survivor" i "Friday Night Lights".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert će se održati 22. listopada u Laubi, gdje će promovirati aktualni, sedmi po redu album "The Wilderness" na kojem su svoj zvuk obogatili utjecajima elektronske glazbe i shoegazea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena ulaznice iznosi 150 kuna (180 na ulazu), a najbrži kupci (do 17. travnja) dobit će jednu gratis ulaznicu za bilo koji od koncerata kojima se Žedno Uho od 28. do 30. travnja zagrijava za prvo jesensko, a ukupno 17. izdanje festivala.

Radi se o nastupima Gaike (AKC Attack), Diskodelije (Močvara) i The Thinga (Močvara).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike