jeftina opcija kratkog vijeka / Poskupljuje polusatna tramvajska karta? Iz ZET-a tvrde: 'Nova cijena bit će u skladu s mogućnostima korisnika'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Iako je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u predizbornoj kampanji najavljivao drukčije stvari, čini se kako se karta za 4 kune ipak pokazala neisplativom

11.4.2018.
15:09
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Jeftina i vrlo popularna polusatna tramvajska karta ZET-a uskoro bi mogla poskupjeti, a time i izgubiti popularnost.

Iako je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u predizbornoj kampanji najavljivao drukčije stvari, čini se kako se karta za 4 kune ipak pokazala neisplativom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratak komentar na ove glasine dobili smo i od glasnogovornika ZET-a Domagoja Zebe. 

"Trenutno nema promjena u tarifnom sustavu ZET-a, međutim, svakodnevno se prate financijski aspekti poslovanja temeljem kojih se uz odgovornu upravljačku politiku razmatraju svi parametri koji utječu na  formiranje cijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grad Zagreb i Zagrebački električni tramvaj socijalno su osjetljivi partneri prema korisnicima prijevozne usluge, a na tim temeljima se i donose odluke o eventualnim korekcijama cijena pojedinačne karte, no sigurno je ukoliko do toga i dođe, izmjene će biti u skladu s mogućnostima i potrebama, kako korisnika, tako i prijevoznika", kazao je. 

Podsjetimo, sindikat zaposlenika ZET-a nedavno je održao sastanak na kojem se raspravljalo o povećanju cijene polusatne karte te o strožim sankcijama za švercere, a ustvrdili su i kako konačno žele videonadzor, a ponekad kao i policiju u prijevoznim sredstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo