cijene najveći plus / Posebni obiteljski izlet-paketi s popustom postali su pravi hit na Kvarneru

A za otići na odmor, bilo to na jezera, toplice ili more treba i novca. Posebno obiteljima s nekoliko djece. Zato su na Kvarneru privatnici smislili obiteljske pakete. U suradnji s turističkom zajednicom nude i popuste za niz kulturnih, gastronomskih i rekreativnih sadržaja

21.6.2015.
19:43
VOYO logo

Posebni paketi za obiteljske izlete s financijskim popustima sve su popularniji na Kvarneru. 

Apartman u Selcu s četiri zvjedice spremno dočekuje prve goste. Obitelj Županić nudi toplinu Mediterana, prepoznatljivost Kvarnera, ali i dozu luksuza. Obiteljski paket dodatna je pogodnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Turistima uvijek ponudimo svježe voće, mineralnu voda, imamo i besplatne dodatne pomoćne krevete, za djecu do 18 godina“, rekao je privatni vlasnik Matko Županić.

Njihovi će gosti moći ostvariti 10 posto popusta na razne druge turističke sadržaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista je sve puno jeftinije u predsezoni. Možda je more malo hladnije, ali puno je sunca, i čini se kao da imate cijelo mjesto samo za sebe“, oduševljena je Klaudia iz Austrije. 

Posebno su popularna putovanja izletničkim brodovima. Obiteljska je računica  specifična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za jednu obitelj od četiri, pet osoba jedna značajna stavka, a ponekad i cijeli izlet, u ovoj ponudi ispadaju besplatni", navela je Katica Hauptfeld, vlasnica Putničke agencije.

Uz prirodne ljepote koje se nude, to je mnogima ipak ključan razlog dolaska na određeno mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obiteljski paket mamac je koji puni predsezonske rupe. 

"Na vrlo jednostavan način, besplatan je za naše iznajmljivače, mi ćemo im pomoći da dovedu nove goste, sve što oni moraju zadovoljiti  je da budu Kvarner family, znači obitelji“, rekla je Irena Peršić-Živadinov, direktorica TZ Kvarnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korak dalje napravila je Crikvenica. Baš svaki prijavljeni gost ima pravo na turističku karticu koja znači dodatne pogodnosti.

"Svaki naš gost dobiva 10 posto popusta na usluge u svim subjektima koji su se uključili u taj projekt, a uključilo se gotovo 50 objekata“, objasnila je Marijana Bjondić, direktorica TZ Crikvenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponudi turistima su kultura, rekreacija, gastronomija ili pak čista zabava. 

"Mi dolazimo jer je mjesto lijepo, možemo zaista puno toga raditi, baviti se sportom, zabavljati ili jednostavno odmarati“, rekao je Rudolf iz Austrije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smisao akcije na koncu je dijeljenje utisaka sa sunarodnjacima.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo