SPEKTAKL U ARENI / Posebna akcija za ASOT u Beogradu

Image

Van Buurenova svjetska turneja ASOT 550 kreće 1. ožujka iz slavnog londonskog kluba "Ministry of Sound", a zatim stiže u Beograd, koji se našao među rijetkim gradovima koji će ugostiti ovaj nesvakidašnji spektakl.

13.2.2012.
11:00
VOYO logo

Dan zaljubljenih donijet će posebnu pogodnost svim obožavateljima Armina van Buurena i A State Of Trancea koji žele uživati u globalnom trance spektaklu 3. ožujka u Beogradskoj areni.

Love Invasion planiran je za 14. i 15. veljače kada se kupnjom jedne ulaznice dobiva 50% popusta na kupnju druge karte. Ova akcija trajat će samo tijekom navedenih dana i odnosi se na kupnju ulaznica po cijeni od 2.900 dinara (210 kuna), koja omogućuje pristup razinama 100, 200 i 400.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice možete nabaviti preko prodajnih mjesta: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sad kao i putem online prodaje preko stranica: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com.

Van Buurenova svjetska turneja  ASOT 550 kreće 1. ožujka iz slavnog londonskog kluba "Ministry of Sound", a zatim stiže u Beograd, koji se našao među rijetkim gradovima koji će ugostiti ovaj nesvakidašnji spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Beogradu će osim jednog od najboljih DJ-a na svijetu, nastupiti i Andy Moor, Dash Berlin, Judge Jules, Markus Schulz, Setrise i Simon Patterson.

Sve ostale informacije možete naći na adresi www.ig-see.com te službenoj Facebook stranici: facebook.com/ASOTBelgrade

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo