stiže predsjednik srbije /

Poseban režim u Zagrebu zbog Vučića, na ulici specijalci i snajperisti, za gosta i blindirani auto! Kusovac za RTL Danas: 'Posjet je rezultat očiglednog pritiska iz Europe'

U osiguranje je uključeno više stotina ljudi, od policajaca u civilu do specijalaca i tajnih agenata. Zbog mogućih prijetnji kontroliraju se i društvene mreže

11.2.2018.
18:42
VOYO logo

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić dolazi u dvodnevni posjet Zagrebu na poziv predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u trenutku kada odnosi između Hrvatske i Srbije dugo nisu bili toliko napeti. Posjetu se protive veterani i udovice branitelja koji su za sutra najavili prosvjede.

U osiguranje srpskog predsjednika uključeno je više stotina ljudi, od policajaca u civilu do specijalaca i tajnih agenata. Zbog mogućih prijetnji kontroliraju se i društvene mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Visok je stupanj sigurnosti kako se ne bi dogodio incident sličan onom kada je Vučić stigao na obilježavanje 20 godina od pokolja u Srebrenici. Napadnut je on i njegovo osiguranje. Srpski ministar policije smatra da je posjet Vučića Zagrebu rizičan, dok Vučić ismijava visoko osiguranje. 

Više pogledajte u prilogu Josipa Antolića, kao i u javljanju reporterke RTL-a Damire Gregoret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u RTL Danas se uživo iz Beograda javio politički analitičar Zoran Kusovac.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo