POSAO KAKAV MNOGI ŽELE: / Mjesec i pol radiš, pa 2 tjedna odmora! Što mislite kome je sjekira ponovno pala u med?

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Dok se saborska oporba protivi najnovojioj pauzi koju će zastupnici imati, HDZ gotovo dva tjedna godišnjeg pravda odličnim rezultatima

28.2.2019.
9:59
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Zastupnike u Hrvatskom saboru samo dva dana dijele od dvotjednog odmora, a i kada se vrate u saborske klupe očekuje ih pauza za Uskrs. Pritom će im se još izaći i u susret kad je riječ o kampanji za izbore za Europski parlament.

Naime, nakon samo mjesec i pol rada, zastupnici će tako ugrabiti s neradnim tjednom i vikendima 11 dana odmora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vladajući za RTL poručuju kako je stanka uobičajena kada sjednice duže traju. Tvrde kako će ove godine postići i bolji rezultat od onog lani kada su zasjedali 117 dana i donijeli više od 200 zakona.

Sve je to zbog izbora u Lici?

No, oporba se s tim ne slaže. "Sabor ima previše zakona na dnevnom redu, mislim da građani nemaju tolerancije za HDZ-ov nerad", kaže Gordan Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-ov Branko Bačić na to mu odgovara: "Bilo bi dobro da su oporbeni zastupnici u sabornici kad se zasjeda a ne plakati za neodržavanjem jednog tjedna sjednice, a nikad ih nije u toj sabornici".

No, dok Anka Mrak Taritaš tvrdi kako su pauzi uzrok izbori u Ličko-senjskoj županiji, Bačić ističe kako je odluka donesena još dok se nije znalo da će biti izbora u Lici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo