'talijanski haker' / Poruka o 'opasnom' Talijanu stigla i do Blogera Krule: na njegov maestralan odgovor nije trebalo dugo čekati

Image
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

'Sad je na bolovanju... al kad ozdravi i opet krene hakirati, naj... si...'

19.8.2017.
10:15
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Poruka o "opasnom" Talijanu Fabriziju Brambilli, koju su dobili govoto svi korisnici Facebooka, stigla je i do Blogera Krule koji se statusom osvrnuo na slučaj "talijanskog hakera" s psom na profilnoj. 

Njegov status prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači... znači ovako : 
Reci svim svojim kontaktima sa svoje Mesendžer liste da ne prihvaćaju zahtjev za prijateljstvom od Mile, poznatiji kao Fabricio, nadimak mu "Jebač". On u profilnoj ima fotografiju sebe a uz nogu mu stoji pas koji glođe mačku a mački iz usta visi miš koji psu liže jaja. Mile Fabricio Jebač je haker i povezao je svoj sistem na tvoj akaunt Fejsbuka. Ako ga netko od tvojih prijatelja prihvati, Mile će biti prikačen i na tebe... a to onda znači generalno sranje. Čim si prihvatio zahtjev za fejsara prijateljstvom, Mile se preko noći, kroz žicu rutera ušuljava u tvoju kuću i čeka kraj peći da zaspeš nebil te povalio. Jednom je tako jedna penzionerka prihvatila zahtjev, Mile kad je došao, ona ga ka hobotnica, odvukla u krevet... polomila ga ka burek... vadi Mile mobitel, sad on oće prekinuti fejsara prijateljstvo... al kad ga ova desnom rukom ulovila za jaja, ispa mu mobitel. No to ne znači da Mile nije prijetnja za tebe. Sad je na bolovanju... al kad ozdravi i opet krene hakirati, najebo si. 
Dakle osiguraj se da ga svi tvoji prijatelji prepoznaju. Hvala.
Proslijeđeno kako je primljeno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo