Za sve je kriva - riba / Popodnevni ručak u splitskoj konobi jednu je Amerikanku doveo do ludila: Istrčala je u suzama...

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nakon što je poslužena, počela je vrištati i bježati

11.7.2019.
17:30
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Turisti su sjeli za stol jedne splitske konobe, nećemo ju imenovati, dobra je to konoba, mol je bio dobar, blitva domaća, masilnovo ulje bračko, dakle izvrsno, a posluga brza i ugodna. Priča se dogodila onog trenutka kada smo čuli komešanje i vrisku koja je dolazila s jednog od udaljenijih stolova, a par trenutaka kasnije mlada je Amerikanka istrčala van u suzama, piše Splitski dnevnik.

Na upit što je bilo, konobar odgovara kako joj je donio ribu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riba koju je naručila i dobila Amerikanka po ničemu se nije razlikovala od one koju su drugi gosti imali na svojim stolovima. Izgledala je dobro, čak i primamljivo.

"Gužva je, nisam primijetio, njima inače uvijek maknem glavu kad poslužujem.." govori konobar Andro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada Amerikanka bila je naime zgrožena ribljom glavom na tanjuru, te je zato i vikala "It has eyes!" što bi u prijevodu značilo "Ima oči!"

Konobar govori kako ovo nije čest slučaj, ali prekomorski gosti često zahtiujevaju da im se očisti riba ili škampi. Obično to konobar sam i odradi, no ovaj put nije i nastala je prava drama, piše Splitski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo