ORGANIZIRALI OBOŽAVATELJI / Ponovno okupljanje i posljednja vožnja legendarnih 'Ratnika podzemlja'

Akcijski klasik iz 1979. godine pratio je pokušaje Warriorsa da se vrate kući preko čitavog New Yorka, nakon što ih počinju proganjati sve bande u gradu

25.9.2015.
7:55
VOYO logo

Preživjeli članovi najpoznatije ulične bande u povijesti sedme umjetnosti, legendarnih Warriorsa, okupili su se na lokacijama slavnog istoimenog filma Waltera Hilla, te posljednji puta krenuli prema svom Coney Islandu.

Podsjetimo, akcijski klasik iz 1979. godine pratio je pokušaje Warriorsa da se vrate kući preko čitavog New Yorka, nakon što ih počinju proganjati sve bande u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovo ukrcavanje pratila su simpatična zanovijetanja poput "bole me koljena" i "zar je i tada bilo toliko stepenica?", a na posljednjoj postaji dočekale su ih stotine obožavatelja koji su i organizirali čitav projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je predivno, poslije 36 godina vidjeti ljude kojima film još uvijek puno znači. Maloprije sam ugledao osmogodišnjake odjevene kao 'Baseball Furiese' i pomislio: zar ste i vi gledali 'Warriorse'", ponosno je istaknuo Michael Beck koji je glumio Swana, predvodnika glavnih junaka ove naše priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo