HIT U METROPOLI / Poni se prošetao po Zagrebu, prešao i most preko Save: 'Baš i nije stao u auto...'

Image
Foto: Screenshot / Facebook

Poni je iz konjičkog kluba smještenog na Bundeku, a njegov je vlasnik ubrzo nakon poziva djelatnika Skloništa došao po svog ljubimca

24.4.2023.
12:17
Screenshot / Facebook
VOYO logo

Poni koji se šeće sportskim centrom Staro Trnje, prizor je koji je u ponedjeljak ujutro zbunio mnoge Zagrepčane koji su prolazili Trnjanskom cestom vozeći se na posao, kažu u Skloništu u Dumovcu, odakle su došli pomoći poniju i pomoću mikročipa kontaktirali vlasnika.

"Zvali su nas da ga preuzmemo, pa je naša terenska ekipa odjurila vidjeti o čemu se radi. Odmah je bilo jasno da poni neće stati u naše vozilo, no nadali smo se da ćemo pomoću mikročipa ili neke druge oznake doći do njegova vlasnika. Plan je urodio plodom", kažu u gradskom Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poni je iz konjičkog kluba smještenog na Bundeku, a njegov je vlasnik ubrzo nakon poziva djelatnika Skloništa došao po svog ljubimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je čovjek jutros došao u klub, opazio je da su otvorena ulazna vrata prostora gdje je poni bio smješten. Pretpostavlja da ih je netko namjerno otvorio kako bi ponija pustio u zagrebačku noć."

Iako je poni prešetao Most slobode i došao do druge obale Save, na sreću, u prometu nije ozlijeđen. Nadamo se da nije ugrozio ni druge sudionike u prometu, kažu u Dumovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo