POMORSKA POLICIJA KOD PALAGRUŽE UHVATILA TALIJANE KOJI SU RIBARICOM PREŠLI GRANICU: / Bježali su od oplicije, privedeni su u luku Vis

Image

Četvorica Talijana privedena su u luku Vis, a ondje je završila i njihova ribarica, izvijestila je policija koja provodi kriminalističko istraživanje o tom slučaju

27.11.2019.
13:25
VOYO logo

U nezakonitom prijelazu državne granice kod Palagruže u utorak navečer uočena je strana ribarica s četvoricom Talijana, koji su bježali pomorskoj policiji, koja ih je uhvatila u srijedu oko jedan sat poslije ponoći, doznaje se u srijedu u splitskoj policiji.

Kako su rekli u policiji, u 22,15 sati Nacionalni pomorski centar za prikupljanje podataka (NPCPP) izvijestio ih je da su jugoistočno od Palagruže uočili ribaricu za koju se sumnja da je u nezakonitom prijelazu državne granice na moru. Odmah su se na teren uputili djelatnici Pomorske policije koji su Talijane koji su im bježali zaustaviti i uhititi tek oko jedan sat poslije ponoći. Riječ je o talijanskoj ribarici s četiri člana posade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvorica Talijana privedena su u luku Vis, a ondje je završila i njihova ribarica, izvijestila je policija koja provodi kriminalističko istraživanje o tom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo