incident u zadru / Pomahnitali mladić na plaži premlatio vozača skutera, a zatim počeo bacati stolice iz kafića i kontejnere

Image
Foto: PIXSELL

Jedan 31-godišnjak, inače zaposlenik auto kampa na plaži Borik, odlučio se provozati na skuteru po plaži, što je strašno zasmetalo 20-godišnjaku

6.7.2017.
11:39
PIXSELL
VOYO logo

U srijedu poslijepodne je kraj auto kampa na Boriku u Zadru vožnja skuterom po plaži toliko iznervirala 20-godišnjeg Zadranina, da je odlučio da ta vožnja mora odmah prestati, piše Zadarski.hr.

Naime, jedan 31-godišnjak, inače zaposlenik auto kampa na plaži Borik, odlučio se provozati na skuteru po plaži. Prišao mu je 20-godišnjak, izderao se na njega, a zatim ga premlatio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretnik se nekako uspio izvući od pomahnitalog mladića, no ludilo 20-godišnjaka se nastavilo. On je došao do obližnjeg kafića, uzimao jednu po jednu sjedalicu i počeo ih razbacivati oko sebe, a zatim je prešao na kontejnere. 

Njegovo ludilo zaustavila je policija, a u jutarnjim satima u četvrtak on se još uvijek nalazio u postaji na policijskoj obradi, piše Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo