'Politiku Ive Sanadera treba demolirati'

8.12.2009.
18:03
VOYO logo

IDS-ov predsjednički kandidat Damir Kajin nezadovoljan je načinom na koji komercijalne televizije prate kampanju za predsjedničke izbore i kaže kako "po njima neovisni predsjednički kandidati ne smiju proći".

"A neovisni smo mi bez novca", kaže Kajin navodeći da on za kampanju ima 125 tisuća kuna, što je, kaže, pet televizijskih spotova po 15 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toliko Bandić ili Primorac potroše dok se obriju, i to samo na jednoj televiziji", rekao je Kajin.

Politiku Ive Sanadera treba demontirati

Kajin je izjavio kako je poziv predsjednika Republike USKOK-u da ispita bivšeg premijera Ivu Sanadera o prodaji dionica Ine zadnja Mesićeva pomoć Hrvatskoj, te ustvrdio da treba demontirati politiku bivšeg premijera ukoliko Hrvatska želi naprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za ono što je ostalo iza bivšeg premijera, HAC, HC, HEP, Poštanska banka, bankrot države, istog je trebalo davno 'usidriti'", izjavio je Kajin novinarima u saborskim prostorijama IDS-a.

"Svi putovi vode do bivšeg premijera", dodao je i ustvrdio da "ako Hrvatska želi naprijed, a želi, politiku Ive Sanadera treba demontirati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije Ive Sanadera ne smije ostati Ivo", rekao je Kajin.

Mesićev poziv USKOK-u doživljava kao zadnju predsjednikovu pomoć Hrvatskoj "i poziv da se svi trgnemo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom riječju, ili mi ili oni, a u tome trebaju sudjelovati i HDZ-ovci koji će između Hrvatske i Ive Sanadera izabrati Hrvatsku. U ovom trenutku odgovornost je na njima", poručio je Kajin.

IDS-ov predsjednički kandidat drži da je u pozadini predsjedničkih izbora "novac i kapital".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nije više novca uneseno u neke izbore nego u predsjedničke izbore 2009./2010.", rekao je i pozvao predsjedničke kandidate Milana Bandića, Nadana Vidoševića i Dragana Primorca da obznane financijere kako bi se izbjegla sumnja o prljavom novcu.

Prethodni članci:

arti-200912070519006 arti-200912010706006 arti-200911140119006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo