POLICIJSKA REPRESIJA INSPIRIRALA PODUZETNIKE: / Novi osječki suvenir izazvao golemo zanimanje, rasprodan u trenu

Image
Foto: PIXSELL/Arhiva, Marko Mrkonjic

U Osijeku je odnedavno u prodaji novi suvenir. Riječ je o majici koja se šali s represijom policije na bicikliste. Prodaje se s natpisom "Lega, daj pare"!

16.4.2016.
15:59
PIXSELL/Arhiva, Marko Mrkonjic
VOYO logo

Nakon što su osječki biciklisti podigli glas protiv represije policije o kojoj se i u široj javnosti potom pojavila diskusija, poduzetnici su došli na ideju kako se našaliti sa slavonskom sudbinom. U prodaji su se, naime, pojavile majice sa šaljivim logom svijetloplave boje – biciklistom kojeg nastoji sustići policajac dok u ruci drži upozorenje na kojem piše “Lega, daj pare!”, piše Glas Slavonije ističući kako majicom dominira natpis “Welcome to Osijek”.

Iza zanimljivog projekta koji je u tri dana itekako privukao pažnju građana stoje Tomislav Maltašić i Davor Matovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suvenir za Tor of Croatia

"Već smo u četvrtak morali naručiti novi kontingent tih majica, jer interes je golem. Imamo puno upita od građana koji su otišli iz Osijeka. Uvijek se trudimo na šaljiv način poigrati motivima grada, pa tako imamo majice s komarcima, biciklistima, konkatedralom ili mostom, uz popratne slengove, no mogu reći da je ova nadmašila sve njih", poručio je Maltašić.

U prodavaonici Hrfutsal.hr, s obzirom na interes kupaca, ističu kako vjeruju da će si i sudionici Tour of Croatia, zbog kojeg se u gradu očekuje velik broj ljudi, zasigurno željeti majicu kao suvenir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STOTINE NA ULICAMA OSIJEKA: /

"Mi smo biciklisti, a ne zločinci"

Image
STOTINE NA ULICAMA OSIJEKA: /

"Mi smo biciklisti, a ne zločinci"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo