krvava razmirica / Policija uhitila muškarca koji je poznaniku pucao u glavu i leđa

Image

Osumnjičeni se muškarac oko 15.30 sati na polju u Gabajevoj Gredi kod Koprivnice posvađao s 51-godišnjakom kojeg je nakon svađe upucao u glavu

20.5.2015.
13:07
VOYO logo

Koprivnička policija uhitila je i pritvorila 65-godišnjaka iz okolice Koprivnice zbog sumnje da je u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima iz pištolja pokušao ubiti 51-godišnjeg poznanika iz Hlebina.

Kako se doznaje u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj osumnjičeni se muškarac oko 15.30 sati na polju u Gabajevoj Gredi kod Koprivnice posvađao s 51-godišnjakom. Nakon svađe izvukao je pištolj i pucao mu u glavu. Teško ozlijeđeni muškarac pokušao je pobjeći, a nasilnik je u njega ispalio još dva metka no oba su ga promašila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osumnjičeni muškarac otišao je kući kako bi uzeo nož te se vratio na mjesto događaja no tamo ga je zatekla policija", kazala je Dijana Žagar, iz policijske službe za odnose s javnošću.

Policija ga je potom uhitila, a pretragom kuće i vozila pronašli su mu i uzeli pištolj, dvije puške, 230 komada raznog streljiva, 58 komada lovačkih patrona i tri optička ciljnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv 65-godišnjaka je već podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu zbog pokušaja teškog ubojstva i posjedovanja nezakonitog oružja.

Teško ozlijeđeni muškarac i uhićeni 65-godišnjak imali su ranije nerazriješene odnose koji su doveli do pokušaja ubojstva. Navodno je uhićeni muškarac čekao u zasjedi poznanika koji je išao u Gabajevu Gredu kako bi obavio poslove u vinogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo