KAKAV GAF! / Policija osumnjičila krivog čovjeka za brutalno silovanje u Splitu? Pustili ga na slobodu

Image
Foto: PU Splitsko-dalmatinska

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u utorak je rekao da je priveden muškarac kojeg se sumnjiči za povezanost s ovim slučajem, no ispostavilo se da to nije počinitelj

19.6.2024.
12:10
PU Splitsko-dalmatinska
VOYO logo

Iz splitske su policije izvijestili da je na slobodu pušten muškarackojeg se sumnjičilo da je silovao 18-godišnjakinju na splitskom Kmanu.

"Provedenim mjerama i radnjama koje su obavljene jučer u sklopu kriminalističkog istraživanja vezano uz događaj od 16. lipnja 2024. godine, u odnosu na osobu koja je dovedena u službene prostorije, u propisanom roku od 24 sata nije potvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo, zbog čega je temeljem zakonskih odredbi pušten. Kriminalističko istraživanje se nastavlja", izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, riječ je o slučaju koji se dogodio u nedjelju 16. lipnja na Kmanu oko 2.40 sati. Muškarac je djevojku napao šipkom usred noći, slomio joj zapešće te je silovao. Nesretna djevojka nakon napada je završila u bolnici gdje su joj utvrdili da ima i lakšu ozljedu na glavi. Puštena je na kućnu njegu.

Image
BRZA REAKCIJA /

Božinović potvrdio: Priveli manijaka iz Splita koji je šipkom napao i silovao djevojku

Image
BRZA REAKCIJA /

Božinović potvrdio: Priveli manijaka iz Splita koji je šipkom napao i silovao djevojku

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u utorak je rekao da je priveden muškarac za kojeg postoji sumnja da je povezan s ovim slučajem, no ispostavilo se da to nije počinitelj. Istaknuo je tada da je slučaj policija "odradila koristeći svoje operativne metode".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, policija je molila građane za pomoć u potrazi za počiniteljem i objavila snimku nadzorne kamere profesora akupunkture Wanga Mingyonga koji je kameru postavio zbog neugodnosti koje je imao nekoliko godina nakon otvaranja klinike na splitskom Kmanu.

"Od snimke nije bilo pomoći, policijski rad koji je doveo do, rekao bih, brzog otkrića osobe koja se može dovesti u vezi s tim događajem", izjavio je Božinović u utorak kada je potvrdio da je mogući počinitelj nađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se ne zna tko je muškarac sa snimke koji je počinitelj gnjusnog silovanja u Splitu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je nasilnik koji je napao 18-godišnjakinju u Splitu. Snimila ga je nadzorna kamera profesora Wanga

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo